Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

35bucuk Kafsinkaflı bir arkadaşımız :)
ashli Admin olduğunu biliyorum onun dışında pek tanımıyorum tanışırız umarım :)
BirazMutluluk Samsunlu olduğunu sadece biliyorum :)
eslem61 Sohbeti güzel,cana yakın bir arkdaşım , seviliyorsun kardeşim :)
gozdee Yavaş yavaş tanıdıkça ısındığım bir arkadaş :) Sıcakkanlı , güler yüzlü biri izlenimlerime göre .
HaDeS Fatih abi, çok sevdiğim bir ağabeyimdir :) Benden , Harputta çektirdiğim fotoğraflardan bekliyor :D
MavimSu Ankaralı,bir arkadaşımız . Ankaragüçlü :)
Nisa35 İzmirli bir arkadaş, aydında okuyor onun dışında fazla tanımıyorum
REiSS Tanışma fırsatı olmadı ama izlenimlerime göre forumda sevilen saygınlığı olan biri. Bende adaşımı kendime yakın hissediyorum,çok sıcakkanlı biri..:)
Seνdα`Lı Hakkında pek fazla bir şey bilmiyorum , yanılmıyorsam şiir yazmayı seven bir arkadaşımızdı :)

'birgül+ kendime yakın hissettiğim kişilerden , mutlu iyi seviliyo :)
Bezmi$h+ : yeni tanıyorum , sohbeti hoş iyi birisi
ceON : tanımıyorum , sevilen birisi gördüğüm kadarıyla , iyidir
Director23 : saygın efendi kişiliği olan kültürlü birisi yorumlarını yazılarını beğeniyorum , sıcakkanlı daha çok tanımak istediğim kişilerden
GameOver : tanımıyorum
TaTLı-CaDı+ : çok didişiyoruz ama o bi tane :)
UZAKLARDAN : tanımıyorum
[M]anya[X]+ : forum genelinde sevilen kişilerden.
`MuSTi
ßyn ChâpriSs

'birgül+ kendime yakın hissettiğim kişilerden , mutlu iyi seviliyo :)
Bezmi$h+ : yeni tanıyorum , sohbeti hoş iyi birisi
ceON : tanımıyorum , sevilen birisi gördüğüm kadarıyla , iyidir
Director23 : saygın efendi kişiliği olan kültürlü birisi yorumlarını yazılarını beğeniyorum , sıcakkanlı daha çok tanımak istediğim kişilerden
GameOver : tanımıyorum
TaTLı-CaDı+ : çok didişiyoruz ama o bi tane :)
UZAKLARDAN : tanımıyorum
[M]anya[X]+ : forum genelinde sevilen kişilerden.
`MuSTi : üzdü beni
ßyn ChâpriSs
: avatarlarıyla meşhur, sevilen birisi

'-DamLa ; Forumda en az karşılaştığım kişilerden kendisi . DF olarak sevilen bir arkadaş .
acemiPrenses ; Avatarlarını hastalıkla takip ettiğim , sürekli " Reklamı " öne çıkaran , eğlenceli ve sıcakkanlı bir arkadaş :)
choco stick ; Gurbette yaşayan ve Türkiye'ye özlem duyan bir arkadaş . O da benim kadar yeni forumda . Duygularını açıkça dile getirebilen birisi .
eslem61+ ; Canayakın , sıcakkanlı ve iyimser bir arkadaş . Son zamanlarda kendisini Forumda göremiyorum . İstanbul aşığıyım ama onun neden İstanbul'u sevmediğine bir anlam veremedim . Son zamanlarda takip ettiğime göre bir takım problemleri var . Umarım o problemlerin cevaplarını en yakın zamanda bulur .
gozdee+ ; O da iyimser arkadaşlardan , onun da bir takım problemleri var . Ailesiyle ilgili sanırım . Kendisi güçlü birisi fakat zaman zaman " Karamsar " olabiliyor . Karamsarlığını da ortadan kaldırınca , başarılı olacağına inandığım bir arkadaş .
MavimSu+ ; Yenilerden . Takip edemediğim bir arkadaş :)
REiSS+ ; Emre diyince akan sular duruyor . Foruma geldiğimde eslem 1 , emre 2 ydi . Canayakın , sıcakkanlı ve hoşgörülü bir arkadaş . Forumda samimi gelen nice arkadaşlardan bir tanesi . Efesin , Delisin , Bitanesin Paşa'm :) . Düşünceleri ve duygularıyla kendini ön plana çıkartan , saygınlığını koruyan ve kendinden ödünvermeyen bir arkadaşım .
TaTLı-CaDı ; Adının Songül olduğundan başka bir bilgiye sahip değilim açıkçası . He birde Çenesi düşük bir arkadaş :)
[M]anya[X] ; DF'nin gece kuşlarından . Yoğun bir tempoda kendisi son zamanlarda . İzmir Kültürünü Forumun her yerine yansıtan , dertlere derman , insanın içini rahatlatan , düşünceleri ve tavsiyelerine uyacağım nice arkadaşlardan .
ßyn ChâpriSs+ ; Yaşına göre düşünceleri ve davranışları olgun olan , sorulara itinayla cevap veren ; canayakın , sıcakkanlı forum dışarısında da tanımak istediğim arkadaş .

REiSS+ ; Emre diyince akan sular duruyor . Foruma geldiğimde eslem 1 , emre 2 ydi . Canayakın , sıcakkanlı ve hoşgörülü bir arkadaş . Forumda samimi gelen nice arkadaşlardan bir tanesi . Efesin , Delisin , Bitanesin Paşa'm :) . Düşünceleri ve duygularıyla kendini ön plana çıkartan , saygınlığını koruyan ve kendinden ödünvermeyen bir arkadaşım .

:67:
Çok Teşekkür Ediyorum Adaşım Bu Güzel Düşüncelerinden Dolayı :) Sende Fazlasıyla Sıcakkanlı Ve Hoşgörülü Birisin. Bilmukabele :) Tekrar Teşekkür Ederim..

'-DamLa+ : Şimdi Damla'yı Anlatmaya Kalkarsam Sabahı Bulurum :) Çok Değerlidir, Bitanedir, Candır :R Çok Seviyorum :) Yüzü Gülsün Her Daim.

'birgül+ : Kadim Dostum xD Onunla Çok Şey Konuştuk, Paylaştık :) Benim İçin Çok Özel :R

acemiPrenses : Dilek Sevdiklerim Arasında :) Çok İyi Birisi, Her Zaman Mutlu Olması Dileğiyle..

Amor : Hanımefendi, Sakin, Kibar Ve Nazik Birisi Arzu :) Değerli Ve Oldukça Seviliyor :R Herşey Gönlünce Olsun.

choco stick+ : Yeni Üyelerimizden :) Sakin Ve Kendi Halinde Birisine Benziyor.

KrizaLit` : Tanıyamadım :H

MavimSu : Böyle AnkaraGÜCÜMÜZE Gidiyor Be Usta :M

TaTLı-CaDı+ : Songül Tertemiz Bir Kalbe Sahip :) Pırıl Pırıl Bir Kişiliği Var. Mutluluğu Hakediyor :R

`MuSTi+ : Has Adam ya :) Musti Gider, Alem Biter xD

~ meRve ~+ : Hergün Mutlaka Avatar Değiştiriyor :pp Şaka Bir Yana, Sakin, Kibar, Sevimli Ve Tatlı Bir Kardeşimiz :) Gönlünce Olsun Herşey :R

'-DamLa+ : Şimdi Damla'yı Anlatmaya Kalkarsam Sabahı Bulurum :) Çok Değerlidir, Bitanedir, Candır :R Çok Seviyorum :) Yüzü Gülsün Her Daim.

'birgül+ : Kadim Dostum xD Onunla Çok Şey Konuştuk, Paylaştık :) Benim İçin Çok Özel :R

acemiPrenses : Dilek Sevdiklerim Arasında :) Çok İyi Birisi, Her Zaman Mutlu Olması Dileğiyle..

Amor : Hanımefendi, Sakin, Kibar Ve Nazik Birisi Arzu :) Değerli Ve Oldukça Seviliyor :R Herşey Gönlünce Olsun.

TaTLı-CaDı+ : Songül Tertemiz Bir Kalbe Sahip :) Pırıl Pırıl Bir Kişiliği Var. Mutluluğu Hakediyor :R

~ meRve ~+ : Hergün Mutlaka Avatar Değiştiriyor :pp Şaka Bir Yana, Sakin, Kibar, Sevimli Ve Tatlı Bir Kardeşimiz :) Gönlünce Olsun Herşey :R

Teşekkür ederim. :174:

Teşekkür ederim. :174:

Rica Ederim :) Daha Çok şey Yazmak İsterdim Aslında Ama Görünüm Karışmasın Diye Kısa kısa Anlattım Herkesi :) Emin Ol Daha Fazlasını Hakediyorsun. Dilerim Dilediğin Gibi Bir Yaşamın Olur :R

Rica Ederim :) Daha Çok şey Yazmak İsterdim Aslında Ama Görünüm Karışmasın Diye Kısa kısa Anlattım Herkesi :) Emin Ol Daha Fazlasını Hakediyorsun. Dilerim Dilediğin Gibi Bir Yaşamın Olur :R

Sağolasın Emre. Güzel bakan güzel görür.
Güzel baktığın için teşekkürler. :R

:R utandım :$ teşekkürler efendm sizde öylesiniz

'-DamLa ; Forumda en az karşılaştığım kişilerden kendisi . DF olarak sevilen bir arkadaş .
acemiPrenses ; Avatarlarını hastalıkla takip ettiğim , sürekli " Reklamı " öne çıkaran , eğlenceli ve sıcakkanlı bir arkadaş :)
choco stick ; Gurbette yaşayan ve Türkiye'ye özlem duyan bir arkadaş . O da benim kadar yeni forumda . Duygularını açıkça dile getirebilen birisi .
eslem61+ ; Canayakın , sıcakkanlı ve iyimser bir arkadaş . Son zamanlarda kendisini Forumda göremiyorum . İstanbul aşığıyım ama onun neden İstanbul'u sevmediğine bir anlam veremedim . Son zamanlarda takip ettiğime göre bir takım problemleri var . Umarım o problemlerin cevaplarını en yakın zamanda bulur .
gozdee+ ; O da iyimser arkadaşlardan , onun da bir takım problemleri var . Ailesiyle ilgili sanırım . Kendisi güçlü birisi fakat zaman zaman " Karamsar " olabiliyor . Karamsarlığını da ortadan kaldırınca , başarılı olacağına inandığım bir arkadaş .
MavimSu+ ; Yenilerden . Takip edemediğim bir arkadaş :)
TaTLı-CaDı ; Adının Songül olduğundan başka bir bilgiye sahip değilim açıkçası . He birde Çenesi düşük bir arkadaş :)
[M]anya[X] ; DF'nin gece kuşlarından . Yoğun bir tempoda kendisi son zamanlarda . İzmir Kültürünü Forumun her yerine yansıtan , dertlere derman , insanın içini rahatlatan , düşünceleri ve tavsiyelerine uyacağım nice arkadaşlardan .
ßyn ChâpriSs+ ; Yaşına göre düşünceleri ve davranışları olgun olan , sorulara itinayla cevap veren ; canayakın , sıcakkanlı forum dışarısında da tanımak istediğim arkadaş .
Teşekkürler :)

Amor - kıyak kızdır xD her ne kadar uyuz olsada ...

Benimumudumvar -iyidir iyiiii

Buğra - ben fbli diyim siz anlayın xD

ceON - sohbetimiz yok , ama iyidir :D

Coexistence ?

eslem61 - sancaktepeliii :D görüşemiyok bu aralar :8:

gozdee reisss ya o xD

Nisa35 - izmirli on numara insan :D buğraya inanmayarak kanıtladı hem :D helal olsun sanaa xD

TaTLı-CaDı zebeli hem severim hem sevmem xD

Yeditepe - fazla sohbetimiz yok ama iyi bir insan kendileri xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri