Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.

acemiPrenses, Amor, bal_böceği,BordooMavii, kafsinkaf1912 ,karagümrük+ ,Nisa35, Pitbul ,REiSS ,[M]anya[X]

karagümrük ; kardeşimdir.
Reiss ; Sevdiğim bir mod kardeşim
Diğer arkadaşları tanımıyorum

waLL~é+ : Çok seviyorum Gizem benim için çok değerlidir , temiz kalpli on numara insan.Dertleşmek istediğinde , gülmek istediğinde , ağlamak istediğinde (ki benim için geçerli olmayan bir seçenek) , hiç bir şey yapmak istediğinde onunla zaman geçirebilirsin.İyi ki varsın ''Güzellik''
`

ne diyeceğimi bilemedim :)
bir kaç kez okudum acaba en uygun cevap ne olur dıye xD
ama yok bulamadım neyse Sevılyıorsun Mavişim :)
sende iyiki varsın

Henüz forumda yeniyim . Şöyle gözlemlediğim kadarıyla , okuduklarımla beraber bir kaç yorumda benden gelsin .

'birgül ' ; 20.6 yaşlarında , Üniversite öğrencisi , Forumda sevilen ve aktifliğiyle gözüme takılan bir üye .
ParadokS ; Saman alevi gibi parlamalarına bir kaç kez şahit oldum ki fazla uzun sürmedi . Forum Admini . Eğlenceli ve o da forumcak sevilen birisi .
bal_böceği ; Kendini bilen , bir takım durumları kabullenmiş ki bu durumların içerisinde ( nickiyle fobileri arasında ki bağlantıdan yola çıkarak söyledim ) . Orjinal bir kişilik .
bedelsizask ; Düşüncelerini benimsediğim . Açtığı konuları takip ettiğim . Forumda nadiren de olsa gördüğüm " Kültür Seviyesi " yüksek arkadaşlardan .
Director23 ; Saygısı ve Efendiliğiyle kendini bilen , Yetiştirilme tarzını ortaya koyan , düşünceleriyle tutucu bir hava yaratan . Geleceğin Aydınlık Yüzlerinden diyebileceğim bir arkadaş .
ELaSu ; 3 Maymunu oynuyorum :) . Görmedim , duymadım , bilmiyorum .
eslem61 ; Görünüş itibariyle sert ve otoriter olsa da , kendi isteği doğrultusunda canayakın , samimi ve içten davranabiliyor . Foruma geldiğimde ilk ona rastlamıştım , sağolsun o da Forumun Annesi rollerini oynayarak kucak açtı . Kısa bir sohbetimiz oldu . Tavır ve davranışlarını beğendiğim bir üye .
gozdee ; Sosyal Yardımlaşma Projelerine olan katkılarıyla ağzımı açıkta bırakan , Forumda son zamanlarda az da olsa problemler yaşayan , kimi tarafından " Dar Ağacına " götürülmek istenen , Hem yardımsever , hemde hayvansever bir kişilik . Ayrıca , Sosyal ruhunu da ortaya koymuş .
HaDeS ; Sanırım o da moderatör :)
ßyn ChâpriSs+ ; Forumun Bayan Moderatörlerinden . Edebi yönüyle ilgimi çeken , sorulara kaçamak cevaplar verebileceği halde , tüm içtenliğiyle cevap veren . Sıcakkanlı , Canayakın ve anladığım kadarıyla Eğlenceli bir üye .

Henüz forumda yeniyim . Şöyle gözlemlediğim kadarıyla , okuduklarımla beraber bir kaç yorumda benden gelsin .

'birgül ' ; 20.6 yaşlarında , Üniversite öğrencisi , Forumda sevilen ve aktifliğiyle gözüme takılan bir üye .
ParadokS ; Saman alevi gibi parlamalarına bir kaç kez şahit oldum ki fazla uzun sürmedi . Forum Admini . Eğlenceli ve o da forumcak sevilen birisi .
bal_böceği ; Kendini bilen , bir takım durumları kabullenmiş ki bu durumların içerisinde ( nickiyle fobileri arasında ki bağlantıdan yola çıkarak söyledim ) . Orjinal bir kişilik .
bedelsizask ; Düşüncelerini benimsediğim . Açtığı konuları takip ettiğim . Forumda nadiren de olsa gördüğüm " Kültür Seviyesi " yüksek arkadaşlardan .
Director23 ; Saygısı ve Efendiliğiyle kendini bilen , Yetiştirilme tarzını ortaya koyan , düşünceleriyle tutucu bir hava yaratan . Geleceğin Aydınlık Yüzlerinden diyebileceğim bir arkadaş .
ELaSu ; 3 Maymunu oynuyorum :) . Görmedim , duymadım , bilmiyorum .
eslem61 ; Görünüş itibariyle sert ve otoriter olsa da , kendi isteği doğrultusunda canayakın , samimi ve içten davranabiliyor . Foruma geldiğimde ilk ona rastlamıştım , sağolsun o da Forumun Annesi rollerini oynayarak kucak açtı . Kısa bir sohbetimiz oldu . Tavır ve davranışlarını beğendiğim bir üye .
gozdee ; Sosyal Yardımlaşma Projelerine olan katkılarıyla ağzımı açıkta bırakan , Forumda son zamanlarda az da olsa problemler yaşayan , kimi tarafından " Dar Ağacına " götürülmek istenen , Hem yardımsever , hemde hayvansever bir kişilik . Ayrıca , Sosyal ruhunu da ortaya koymuş .
HaDeS ; Sanırım o da moderatör :)
ßyn ChâpriSs+ ; Forumun Bayan Moderatörlerinden . Edebi yönüyle ilgimi çeken , sorulara kaçamak cevaplar verebileceği halde , tüm içtenliğiyle cevap veren . Sıcakkanlı , Canayakın ve anladığım kadarıyla Eğlenceli bir üye .

Forumun Annesi dmek saol emre Yorumun içim..:) teşekkürler.:)

yanlış bşilgiler :D
lise son 19una yaklaşmış biriyim :D

'birgül.. eglenceli şeker kız)

almendra.. çok tanımamakla birlikte tatlı kızlarımızdan biri oldugunu tahmin ediyorum

...adaşım ) CaSPeR35.fazla söze luzum yok o bitane iyi ki var ve hepde oLsun

choco stick... .koguş arkadaşıymışız yeni öğrendim )) tatlı bir kızımız

DeMiOs.. .malesef cok tanımıyorum

Excelsior.. .tanımıyorum..

Fatih 34.. ..fatih süper modlardan ..efendi ve sakindir

HaDeS...kültürlü olgun efendi arkadaşım

NewCS...Ahmet ) biraz beleşçi ve cimridir ama yine de severim kendisini xD bütün gün konuşup güldügüm arkadaşım)

MuSTi...ablasının gülüsü o..efendidir tatlıdır sohbeti güzeldir iyi ki var

Düşüncelerin için teşekkür ederim.. :rolleyes:

1. 'birgül+ ; Birgül, tontini hoş bir baayan. :)
  2. ' ParadokS Ali. İyidir iyi
  3. 35bucuk+ : Sabah güneşim xD gibi iltifatlarını hala sürdürmekte :D
  4. ashli ;Ashliii. Moda manyağı. Onu burda görmek güzell. :) Beni hatırlamış olması şaşrttı dogrusu :Ü
  5. ceON ; Bi ara moderatördü sanki.
  6. LoveOfGuard ; Tanımıyorum.
  7. REiSS ; Reiss. Emre. Çook efendi çok iyi biri :) Allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin :)
  8. TaTLı-CaDı+ ; Pek muhabbetimiz yoktu sanırımm.
  9. ` nazLı .. ; Nazlıı. İyidir hoştur.
  10. ßyn ChâpriSs+ ; :M desem yeter mi ?. Hayatım, her bişeyim. İmzama yakışan tek varlık. Foruma dönmem için elinden geleni yapan. Seviom seni vahşi hatun. :Ç

acemiPrenses - dilekcim :) artık tecrübeli prenses xD hoş tatlı sevecen bi kız :)
bedelsizask - tanımıyorum :)
Benimumudumvar - tanımıyorum ama nicki çok orjinal :)
canSu^^ - renktaşım
CaSPeR35 - Forza Bjk xD şampiyon Fenerbahçe xD abilerimden severim kendisini.. :)
kafsinkaf1912 - tanımıyorum :)
pitbulljuu - öz abim yok ama öz abim kadar sevdiğimm abileriinn bi tanesi... en yeşili beyazı + mavişesi :) bütün saçmalıklarıma tahammül eden, beni her zaman her yerde her koşulda çekebilen biri xD kıvanç tatlıtuğa çok benzeyen yakışıklı karizmatik vs vs.. bursa bi yana emrah abi bi yana xD :2:
Rock SouL - iyi günde kötü günde hep yanımda.. çok başka benim için.. anılım canım.. trip atarım o da tutar :D birbirimizi çok severiz.. paylaşamam kimseyle ♥ bana nasıl tahammül ediyosun ? -.- :2:
TaTLı-CaDı - forumca ve tarafımca sevilen prenses :) cadılığını görmedik :D
`MuSTi - değer verdiğim. kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan.. severim mustiyi iyi arkadaş :)

Altmis Bir+ Gadastrocu komiktir iyidir sevilir :)
ashli+ Dünyalar iyisi, keşke resmini de görebilsek :)
canSu^^ Kalemi çok iyidir yazılarını okumayı severim, umarım dilediği bölümde okur ve güzel yerlere gelir
demirerme Tanımıyorum
Denizedogru Tanımıyorum
karagümrük Alicanla pek sohbetimiz yok ama iyidir :)
nazar_boncuqu Yoktu uzun zamandır özlenmişti
WнιтєRσσт+ İyidir
waLL~é+ Melek onun diğer adı :)
~ Maktûl ~+ Elma şekeri yaa çok seviyorum bu kızı :)

'birgül: iyi biri, sürekli ziyarette bulunur. :)
amdturion: hanımefendi ve sakin biri.
Amor: değerli biri.
canSu^^: ygszede, umarım istediği yeri kazanır. :)
CaSPeR35: ortak, iyidir.
ceON: kardeşim.
eslem61: iyi biri.
nazar_boncuqu: iyi biri. :)
paRTy: tanımam.
TaTLı-CaDı: iyi biri. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri