---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
İmza :H
xD
Kek mi :H
xD
Kek mi :H
xD
evet istiyorum xD
waLL~é+ : Çok seviyorum Gizem benim için çok değerlidir , temiz kalpli on numara insan.Dertleşmek istediğinde , gülmek istediğinde , ağlamak istediğinde (ki benim için geçerli olmayan bir seçenek) , hiç bir şey yapmak istediğinde onunla zaman geçirebilirsin.İyi ki varsın ''Güzellik''
`
Henüz forumda yeniyim . Şöyle gözlemlediğim kadarıyla , okuduklarımla beraber bir kaç yorumda benden gelsin .
'birgül ' ; 20.6 yaşlarında , Üniversite öğrencisi , Forumda sevilen ve aktifliğiyle gözüme takılan bir üye .
ParadokS ; Saman alevi gibi parlamalarına bir kaç kez şahit oldum ki fazla uzun sürmedi . Forum Admini . Eğlenceli ve o da forumcak sevilen birisi .
bal_böceği ; Kendini bilen , bir takım durumları kabullenmiş ki bu durumların içerisinde ( nickiyle fobileri arasında ki bağlantıdan yola çıkarak söyledim ) . Orjinal bir kişilik .
bedelsizask ; Düşüncelerini benimsediğim . Açtığı konuları takip ettiğim . Forumda nadiren de olsa gördüğüm " Kültür Seviyesi " yüksek arkadaşlardan .
Director23 ; Saygısı ve Efendiliğiyle kendini bilen , Yetiştirilme tarzını ortaya koyan , düşünceleriyle tutucu bir hava yaratan . Geleceğin Aydınlık Yüzlerinden diyebileceğim bir arkadaş .
ELaSu ; 3 Maymunu oynuyorum . Görmedim , duymadım , bilmiyorum .
eslem61 ; Görünüş itibariyle sert ve otoriter olsa da , kendi isteği doğrultusunda canayakın , samimi ve içten davranabiliyor . Foruma geldiğimde ilk ona rastlamıştım , sağolsun o da Forumun Annesi rollerini oynayarak kucak açtı . Kısa bir sohbetimiz oldu . Tavır ve davranışlarını beğendiğim bir üye .
gozdee ; Sosyal Yardımlaşma Projelerine olan katkılarıyla ağzımı açıkta bırakan , Forumda son zamanlarda az da olsa problemler yaşayan , kimi tarafından " Dar Ağacına " götürülmek istenen , Hem yardımsever , hemde hayvansever bir kişilik . Ayrıca , Sosyal ruhunu da ortaya koymuş .
HaDeS ; Sanırım o da moderatör
ßyn ChâpriSs+ ; Forumun Bayan Moderatörlerinden . Edebi yönüyle ilgimi çeken , sorulara kaçamak cevaplar verebileceği halde , tüm içtenliğiyle cevap veren . Sıcakkanlı , Canayakın ve anladığım kadarıyla Eğlenceli bir üye .
`MuSTi+ : 3 katlı mekanına kaçak kat çıkmak ve hayatımın geri kalan kısmını orada geçirmek istiyorum
Henüz forumda yeniyim . Şöyle gözlemlediğim kadarıyla , okuduklarımla beraber bir kaç yorumda benden gelsin .
'birgül ' ; 20.6 yaşlarında , Üniversite öğrencisi , Forumda sevilen ve aktifliğiyle gözüme takılan bir üye .
yanlış bşilgiler
lise son 19una yaklaşmış biriyim
Düşüncelerin için teşekkür ederim..
ßyn ChâpriSs+ ; Forumun Bayan Moderatörlerinden . Edebi yönüyle ilgimi çeken , sorulara kaçamak cevaplar verebileceği halde , tüm içtenliğiyle cevap veren . Sıcakkanlı , Canayakın ve anladığım kadarıyla Eğlenceli bir üye .
Çok durmam ben bir arkadaşa bakar çıkarım .dKaçak Kat Çıkmak iÇin Bir TorpiL Şart ağa TorpiLin Varsa Gel ortak yapaLım Senide
seνdα`lı;3621147' Alıntı:[lıst=1]
[*][sıze=3]35bucuk+ : Sabah güneşim xd gibi iltifatlarını hala sürdürmekte :d[/sıze]
[/lıst]
TaTLı-CaDı - forumca ve tarafımca sevilen prenses Cadılığını görmedik
`MuSTi - değer verdiğim. kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan.. severim mustiyi iyi arkadaş [/FONT][/B][/SIZE]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.