![]() |
![]() |
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] Canım arkadaşım o benim ya.
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION]...Eglenceli, sevimli cocuk ) sende seviliyorsun ablası
[MENTION=158527]nlsua[/MENTION] teşekkürler![]()
[MENTION=154515]parasite[/MENTION] : sen benim başıma gelen en komik ,
al benden de o kadar ... xD
@gizliozne ===> canim benim, bende ozel olan birisin.seni seviyorum canim.
@HaDeS ====> herzaman abi dedigim ama abi diyecegim yasta olmadigini ogrendigimsaygi duydup taktir ettigim arkadasim.
@Jophiel ===> gorkemin sevgilisi (yanilmiyorsam) tanimiyorum kendisini maalesef.
@KızıLAteş :====> Eskiden uye olup yeni aktif olan , hizli girisi yapan, herkese mesafeli, konu acmasini seven Ve bazi oyunlara ilgisi olan, sadece bir iki kisiyi yakip eden forumda bir kardesimiz. Burda olmasindan memnun oldugum bir arkadas.
@LIYA ===> canim benim, guzel ozel guller veren cok nasil ince sevecen bir kardesim.
@Lykia* ====> cok muhabbetimin olmadigi ama kendisine karsi cok isindiim samimi buldugum bir kardesim. Seviyorum kendisini.
@sevdaseli ====> canimsin, bana cicekleriyle Gunaydin diyen, cok kiymet verdigim Ve cok sevdigim kardesim. Iyiki burdasin.
@Vivaldi ====> tanimiyorum ki....
@waLL~é ====> gunlugunu takip ettigim tek uyebiricik, tatli seker bir insan.
![]()
@yigitbircan ====> nikini okudugumda yigido diye hitap etmek icimdn gecen uyecan abi. Sevecen leylmira,elsa Ve hayali cok seven benide eh iste oylesine karis sende araya der gibi seven
sevdigim bir abim
![]()
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] oy nasıl anlamiş bak hele sen...ewt saydığın isimler sevdigim isimler ama sen kendini ne şekilde içine katmişsin ve sanki oyle hissetmen de benden degil daha cok kendinden dolayı sanırım) Çunki ben seni hiç bir zaman ne ilahilerde ne tartisma konularında ne şarki konularında ve arada bir gül ve çücek ver gibi konularda hiç pas gecmiyorum taaammı...sen [MENTION=158167]LIYA[/MENTION] .. [MENTION=157575]She`[/MENTION] ve [MENTION=153273]Amor[/MENTION]'da dahilsiniz...Her ne kadar Amor bu ara Volta olsada Pp
Tanışırız belki
- @ashli; Bir kaç kez nickini gördüm, kişisel olarak tanımıyorum.
@ashli...güleryüzlü tatlı insandır aslı..daha sık görmek isterim ve hala mavi rengi ona yakıştırıyorum )
LIYA : özden bende yeri ayrı olan biri seviliyor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.