Bayan Taruz
Bayan Üye
---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
[MENTION=157575]She`[/MENTION] bendee seni seviyorum balımmmm :R +
[MENTION=157575]She`[/MENTION] bendee seni seviyorum balımmmm :R +
![]() |
![]() |
@35bucuk *: Yusuf güzel kardesim renktasim severim
@AyPerisi : Tanýmýyorum ama hoþ birine benziyor*
@Ente :* Afram severim caným o mutlu olmasý benide mutlu ediyor :eda:
@HaDeS : Adamýn kralý olgun ve karýþýk yorumlari gulumsetiyor :eda:
@LIYA : Özden duygusal ve sevimli bir arkadaþým
@Lykia* *: Busra meraklý prenses beðeniyorum güzel bir kýz :H
@Tanýnmaz *: Yeni tanýyoruz daha doðrusu tanýyamýyorum bir ani öbür anini tutmuyor ama özü iyi bence
@Thundeers : Yakisikli kardeþim sevgilisi olsa iyi olacak seviyorum seni :cy(19):
@~ Maktûl ~ : Tanýmýyorum ama renktasim olur
@ßayan Taruz : Melegim caným bitanem çok seviyorum bu kýzý herkes çok seviyor canimsin :love3:
[MENTION=153703]Wu-Tang[/MENTION] ; Görkem .. İyi Bir Arkadaşımız Kendi Halinde , Efendi , Sakin , Ağırbaşlı ..
yaa bak şimdi aglatacaksın benı anla[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] : Yakisikli kardeim sevgilisi olsa iyi olacak seviyorum seni
yaa bak şimdi aglatacaksın benı anla[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] : Yakisikli kardeim sevgilisi olsa iyi olacak seviyorum seni
: Adamýn kralý olgun ve karýþýk yorumlari gulumsetiyor
[MENTION=156005]AyPerisi[/MENTION] hiç öyle deme canım. Çok iyi birisin sen. Çok da mutlu ol ayrıca.![]()
@aeryu ...fazla aktif olmayan ara ara gelip yorum yapan çok tanımadıgım bir arkadaşımız
@Ares45..Hadesin yakın arkadaşı , bazen sohbetlerimizde adını anardık ) sakin sessiz efendi üyelerdendir
@ashli...güleryüzlü tatlı insandır aslı..daha sık görmek isterim ve hala mavi rengi ona yakıştırıyorum )
@Elsa...Gaye ) adını anınca gülesim geliyor..beni feministler dernegi başkanı yaptı xD çok tatlı çok hoş sohbetlidir ve çok sevilir benim tarafımdan ):eda:
@HaDeS...nickini herzaman profilimde görürüm yalnız bırakmaz beni sayfamda ) sagolsun..seviliyor
@KızıLAteş..nick değiştirmiş tanınmaz..hızlı bir giriş yaptı aramıza , kendi halinde ama agresif görünen biri , ben öyle olmadıgını düşünüyorum) iyi ki bizlerlesin tekrar hoşgeldin
@Lykia* ...Sessiz ve sakin kızlarımızdan birisi agırbaşlıdır hep böyle kalman dilegiyle canım
@Thundeers...Eglenceli, sevimli cocuk ) sende seviliyorsun ablası
@Wu-Tang...Efendi , sakin , biraz masefeli duran kardeşlerimizden biridir görkem... bu hali hoş begeniyorum kendisini uzun sohbetler etmemiş olsakda severim...umarım değişmezsin
@yigitbircan...ihtiyarr seviliyorsun ) hemde cok fazla..te böyle kocaman xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.