---> Profilinizi En Son Ziyaret Eden 10 Kişiyi Yorumlayın.
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ======> tatli bocuk, bal gibi tatli
[MENTION=158215]Bezmish[/MENTION] =======> taaaa en basta nerdeyse aramiz bozuluyordu ama guzel topladik ve cok sevdigim bir kardesim
sitede nikini gormek bile sevindiriyor beni.
[MENTION=155785]bjk1991[/MENTION]+ ======> cok tanimiyorum ama bjkli kardesimiz.
[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]+ ======> sitede gorsemde arada bir, yinede ozledigim kisi, kendisini cok seviyorum ama cok mesafeli, sohbette etmiyor. ama seviyorum kendisini
ins. sohbet firsati verirsin.
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]+ ========> elsayi benden daha cok seviyor
cooook sevdigim, canim benim diyecek soz bulamiyorum sana. seni cok seviyorum. daha nasil yorumlayayim seni
ozel biri.
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] ========> benim akilli bidigim.sirin bidigim
sen cok tatlisin, cok olgunsun, seni tanimayan benim dusundugum gibi 28-29 yasinda zanneder. cok olgunsn yasina gore. seni koooooooo seviyorum
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]+ =======> oyun arkadasim
bir zamanlar oyunda bayayi yazisiyorduk, simdilerde pek yok sinavlari yuzunden sanirim. biran once aktif olarak tekrar gelmen dilegi ile. sevdiklerim ziyaret etmis zaten porfilimi. seviliyorsun
[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] ========> tanidim taniyali gunlugu ile taniyorum. duzenli olarak gunluk tutan tek arkadasimizl. cok olgun cok sevimli bir kardesimiz. rahatsizmissin galiba oyle okudum. gecmis olsun canim. sende seviliyorsun.
[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]+ ========> ahhh ahhh sen ALLAH'liksin, sana ne yorum yapayim ben.
sen, SINIRSIZ olarak tek sakalasabildigim kisisin, yani alinmayacagini kusurp darilmayacagini biliyorum. diger arkadaslarimdada biliyorum ama senden dahada cok eminim bu konuda ve tabiki cok ama cok seviyorum kardesim seni
sen olmasan ben sinirimi stresimi kimden atarim
ama artik fazla buralarda degilsin ve ozluyorum. hele zeka sorularini cok ozledim
gel artik SIKLIKLA...
[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION]+ =======> topragim, dadasim
ozletiyorsun kendini, daha SIK foruma girmen dilegi ile. ozledim senide.