[MENTION=157835]eppekci[/MENTION] ====> ben yokken gelmis izin alipta gelmeliydi ama ne yapalim artik olan oldu, hosgelmis sefalar getirmis latife yapiyorum. tanimiyorum.
.
@AlemiSir+ ====> ben tatildeyken gelmis tanimiyorum maalesef, umarim tanisiriz.
@Amor+ =====> amor amor, biricik, birtanecik. canimsin can...
@bal_böceği ====> forum genelinde sevilen, neseli sevimli bir kardesimiz.
@Ente =====>tuaftir ki hic sohbetimzi olmadi ama gonul dostlugumuz var gibi gibi. bana bolca cicek gonderen, sevdigim, degerli bir kardesim.
@eppekci ====> ben yokken gelmis izin alipta gelmeliydi ama ne yapalim artik olan oldu, hosgelmis sefalar getirmis latife yapiyorum. tanimiyorum.
@HaDeS ====> forumun en ilimli abisi. seviliyorsun abi.
@Herodot+ =====> canim benim, cok ama cok sevdigim birisi ve ozledigim birisi...
@leylmira+ ======> oyyy gulumde varmis profilimde, hosgeldin profilime, hic cikma emi? seni cok ama cok sevyorum canimsin. benim icin cok ozelsin. lolameram ve sen cok ozelsin.
@_JOK3R_+ =====> ben sana ne yorum yapicam be gicik yorumsuz kal ceza olarak iste
@`MuSTi+ =====> uzun zamandir gorukmeyen kendini ozleten birisi, forumda oldugu surece, sevilen sayilan birisi. sevdigim bir arkadasim.
[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] Aşık. xD Özletmişti kendini. Şimdi forumda görünce mutlu oluyorum. :Ü
[MENTION=54437]ashli[/MENTION] Forumun mankeni. p Moda neferi. xD
[MENTION=156106]Ente[/MENTION] Çok doğal, canımın içi. :eda:
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] Fatih herkesle muhabbeti olan nadir üyelerden. Herkesçe seviliyor. :cy(19):
[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] Aşık. xD Özletmişti kendini. Şimdi forumda görünce mutlu oluyorum. :Ü
[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] Forumda en sevdiğim bir kaç kişi arasında. :cy(19):
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Herşeyim. :love3::eda:
[MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] Songül'üm sırdaşım. :love3:
[MENTION=153703]Wu-Tang[/MENTION] Görkem anladığım kadarıyla bu ara onu çok mutlu dedin bir ilişkisi var. Daim olsun.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Tartışmasız forumdaki en doğal kişi. Çok seviyorum seni ve o saf, tertemiz halini.
[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] Bu aralar biraz durgun. Özlüyorum onu görmediğim zaman. :M
[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] fenerli felan ama severim keratayı p
[MENTION=153273]Amor[/MENTION] sıcakkanlı :R
[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] nickinin anlamını bilmesemde hoşuma gidiyo .d
[MENTION=158182]Capriss[/MENTION] tanımıyorum
[MENTION=108581]Efsane SuskuN[/MENTION]+ uzun zamandır ortalarda yok
[MENTION=157835]eppekci[/MENTION]+ bekçiiieiii arkadaşla ortak yönümüz çok
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] gayet ciddi biri , güldüğünü hiç görmedim sanırım
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] yardımsever arkadaş :R
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ihtiyar sıpaydır , he bide sorunlu biraz
[MENTION=150575]`MuSTi[/MENTION] Tanımıyorum .
[MENTION=157835]eppekci[/MENTION]+ bekçiiieiii arkadaşla ortak yönümüz çok
yerine göre ciddi oluyorum ama aralar da gölüyorum :23:
evet ortak yönümüz cok sütü çok severiz değil mi
yaa evet özellikle kakaolu süt p
hımm iyi bari (
yaa evet özellikle kakaolu süt p
Ben de teşekkür ederim. p[MENTION=153273]Amor[/MENTION] ; sağol Arzu,siz de Barış'la pek bi sempatik gözüküyorsunuz,daim olsun sizinki de.
:eda:teşekkür ederim Fıstık
bende "Siz'i" görünce mutlu oluyorum :cy(19):
[MENTION=153273]Amor[/MENTION] sıcakkanlı :R
[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]+ =====> ben sana ne yorum yapicam be gicik yorumsuz kal ceza olarak iste
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.