![]() |
![]() |
hmmmm bu aralar herkes nıck degıstırmıs yaahatırladım senıı tamam
![]()
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Emine çok eğlenceli biri. O varken forum daha hareketli geliyor bana. Seviliyorsun. :eda:
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : Forumun çalışkan modu Emine güzel konular açıyor, bilgilendirici mevzulara değiniyor başarılarının devamını dilerim![]()
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Canım canım canım. Çok seviyorum onu. Huzur veriyor varlığı. :eda:
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] - Kardeşiyle olan samimiyetimiz kendisiyle yok malesefİlişkisi olduğunu öğrendim,çok sevindim umarım mutlu olurlar Allah ayırmasın
![]()
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] : efendi komik bir genç iyi iyi :Ç
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] : denden?
[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] - Forumda benim için özel olan biridir Gizem .Çok sevdiğim bir dostumdur. Mutlu olmayı çok hakediyor , umarım hep mutlu olur. Bir gün fırsat olursa kendisini görmeye Minibüslegideceğim xD
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Canım canım canım. Çok seviyorum onu. Huzur veriyor varlığı. :eda:
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Emine çok eğlenceli biri. O varken forum daha hareketli geliyor bana. Seviliyorsun. :eda:
[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Herkesçe seviliyor belli. Ben de sevdim. Seviyeli biri.
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]+ Şirinem. :eda:
[MENTION=157569]eyLemnaz[/MENTION] Tanımıyorum. :H
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]+ Seni gören kalp taak tak atıyor. xD
[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION] Çok tanışamadık ama çok doğal biri gibi geldi bana.
[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION]+ Nerdesin sen. :rpat:
[MENTION=130374]REiSS[/MENTION]+ Ona karşı çok mahçubum. :sorry1:
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Sıpaydırım çok seviyorum onu da. :cy(19):
35bucuk : kardeşim
Bezmi$h : Ne desem bilemiyorum :s şaşırdım seni profilimde görünce .Aeo
differentgirl : papsım sevıyorum senı çok özlendin
Efsane SuskuN : Gsli
EnfeksiYon : bu nasıl bır nıck arkads hos geldin
Herodot : oyunlarda aktıf bırı
InnoCence : bitanem
leylmira : Çalışkan modresminide gördüm çok beğendim hürreme benziyon bu arada söylemeyi unuttum
lolamera : Sevcan canımın içi seviliyorsun![]()
Lykia* : büşraa bu aralar asabılık gordum bazı mesajlarında sakın ol canım![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.