2) Kaç Senedir nettesin?
tam yıl veremıcem ama daha 9 yasındayken msn adresımı hacklemıslerdı cok zoruma gıtmıstı benım ıcın cok degerlıydı oturup aglamıstım hırs yaptım hack dunyasına gırdım Team kurdum hack sıtesı actım ... msnımı kıranların bılgısayarlarını kırdım derken yaptıgım yanlıs oldunu anladım ınsanların emeklerıyle oynamanın dogru olmadıgnı farkettım .. ve adıma acılan son dava benı hack dunyasından soguttu..
ve bırgun 21 kısı msn de konusmaya gırdık ısım dusunduk 16 ısım ıcınden duslerforum.com / org sectık ıkısınıde aldık e bu sıteyı kurdum ...
yanı yenı degılım sanalda
sanaldamı ? realdemi daha çok sevildiğini düşünüyorsun ?
özkan bile aşk konusunda benim gibi kararsız adamda keşkeler bile yok hayattta en çok istediğin şey nedir ???
Özkan abi peki şu an için forumun geleceği için planların var mı? Varsa bizimle paylaşır mısın?
sen hala koltuktamısın ne zaman kalkmayı düşünüyonn
en çok utanç yaşadığın anı anlatmanı istiyorum
Yaşamadım deme
sevgılımı aldatıyordum ve
kıza atacagım mesajı sevgılıme yollamam
cok kötu bır duygu
allahın sopası yokkı .
cok utanmıstım:174:
Kloraksa†aN;674130' Alıntı:keyfii olarak ceza verirmisin adama,, mesela bi kızdan hoşlandın o sana yüz vermeyince banlarmısın yada birinin sözlerine sinir oldun ama foruma aykırı bi durum yok banlarmısın onu ( admine bu kadar acık olunmaz ama tutamadım cenemi tekrar banlanmamak dilegiyle haha )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.