Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ölümdür yaşanan tek başına aşk iki kişiliktir. En güzel şiirler
Aslı'nın Kerem için öldüğünü Kim gördü Allah aşkına? "Sonsuza kadar sürsün" diyorsan "Bu sevda
" O zaman sevgili
O zaman vuslat yaşanmaya!
Sana yazacak bir sen bırak bana! Öfkelerin orada kalsın! Kaçamaklar hanesinde değil ismin Anlasana! Ömrümün tam ortasına Kocaman harflerle yazmışım: SENİ SEVİYORUM
İki dudak arası bir zaman
Gözgöze geldikse geçerken
Mayıs'la Haziran arasında
Yağmurlu bir saçak altından
Aşktı uçup giden üstümüzden
Aşktı değip geçen yanımızdan
Uyanıp kış uykularından
Şubat'la Mart arasında
Eylül'le Ekim arasında
Yaz sularından kıyıya çıkan
İki adım arası bir zaman
Gözgöze geldikse geçerken
Günlük güneşlik bir kaldırımdan
Aşktı uçup giden üstümüzden
Aşktı değip geçen yanımızdan
Aşktı görmedik bilmedikse
Kimbilir hangi Eylül bir daha
Hangi uzak Haziran
Kıştan yeni çıktım sevgili .
kıştan yeni çıktım sevgili dön de bir bak kuşlar yıkanıyor yüreğimde kanatlarında yaz sevinci su sevinci aşk sevinci dinginliğim lafta coşkuluyum! bugünlerde ağız tadım tam da yerinde sen varsın ya...
uzat ellerini sevgili dokun bir kez dokun! ''sen benim herşeyimsin'' de herşeyin olayım azat edeyim salıvereyim yüreğimdeki kuşları kanatlarına tutunup diyarına varayım diyarın ki yürek köşesi tahtımı hazırla yüreğinin köşesinde sultanın olayım
Beni bu halde bırakıp gidiyorsun Korktun mu aşkımdan Bana yazık ediyorsun Kalbimden silinmez o bakışların İz bırakmış yüreğimde Ama hepsi yalan hepsi sahte imiş Seviyorum demen bile yalanmış
Dostlarım bile çekip gitmiş Kime anlatayım derdimi Beni mutsuzluğumla başbaşa bıraktılar Hangisini unutayım Kalbimden silinmez o bakışların İz bırakmış yüreğimde Ama hepsi yalan hepsi sahte imiş Seviyorum demen bile yalanmış
bugün yine seni aradı gözlerim ismi lazım değil bir pastanenin en köşe masasında bugün sana ağladı yine gözlerim sana iki adım yakın olup kaç yürek uzak kalışımla snaydı içimdeki bitmeyecek hasret yine sanaydı isyanım bir o kadar da bana neden dedim neden seviyorum hala içimden bir ses dediki sebeb mi arıyorsun sebebi sebebsiz sevişin gözleri nerde dedim gözlerinde unuttu dedi yalan dedim sustu.... sen gibi içimde ki ses de sustu
seni aradım yine bir pastanenin en köşe masaında bir dosttan selam aldım... bir dosta selam verdim her zamanki gibi seni sordu ona gözlerim içerde dedi gözleri görmek istiyorsan gel yok dedim bugün olmaz bir daha da olmayacak biliyordum
biliyorum unutmalıydım
unutmalıyım
seni aradım yine bir pasatnenin en köşe masasında son kez bakmak için gözlerine bakamadım hayırlısı olsun dedim yanına gitmemek için kendimi zorladım gitmedim seni bekledim gelmedin ...
bir dosttan veda aldım pastane çıkışında geldi deedi ama ben kalkmıştım geri dönemezdim dönmemeliydim biliyordum ben dönseydim sen yine kaçacaktın amacın neydi bişlmiyorum ama ben gittim sen yine arkamdan bektın....
peki öyle olsun.... sen gelme ben beklerim seven bekler sevdiğim.. seven bekler
Bulutların üzerinde Sınırsız özgürlüğün tadına varmak. Ne güzel...
Bazen kaçmak ister insan
Kaçamayacağını bilse de Demir almak bağlandığı limandan. Lodos ve fırtına farketmez. Sert bir rüzgarın savurduğu Badem çiçekleri gibi çarketmek Bir pruvada çağalayan gibi Şarıldayan engin bir deniz olmak. Evet!! Aganta Burina Burinata!! Köpükler
evet sadece saf ve temiz Köpükler bırakmak arkandakilere Beyaz ve sessiz...
Bazen bir ormanda yankılanan Mutluluklar veren kuş sesi olmak Bazense bir dağda patlayan İsyankar bir silah sesi...
Notalar olmak
yaratıcı ve özgür Uçuşan havalarda çağlar boyunca. Güneş olmak bazen .. Sevginin ve sıcaklığın sahibi.
Bazense ateş olmak Yakmak kötülükleri ve mesafeleri Ulaşmak Mehlika Sultan’lara Sessiz ve derinden sevdiğin .. Bazense yok olmak ister insan
Sesini özledim .
Özledim sesini ne olur konuş
Bir gül açtır zamanların ötesinden
Karanlıklar içindeyim
kapkarayım bugün gel
Gök mavisinden
deniz mavisinden
Bana bir şarkı söyle
İçimde bir şey kımıldıyor
Gözlerim kan çanağı
yorgunum
uykusuzum
Bir baksana ne haldeyim deli divane
Yaralıyım
çaresizim umutsuzum
Bana bir şarkı söyle
Yağmur ol yağ üstüme
güneş ol ısıt
Dökül karanlığıma ışıklar gibi
Al beni
en uzaklara götür
Sesin aksın içimde bir pınar gibi
Bana bir şarkı söyle
Bütün renkleri kat birbirine
Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan
Bir tüy gibi
bir bahar dalı gibi
Hafiften
inceden
güzelden
en beyazdan
Bana bir şarkı söyle
Bazan kar nasıl hazin yağar bilirsin
Kurşuni bir gokyüzünden ağlamaklı
İşte öyleyim
Benim işim yanlışlık Gün boyu yanlışlar toplarım Caddelerden Yanlış biriktirir
yanlış alır
yanlış saklarım Atılan tüm yanlışlar... Benim toplamamı bekler
Evlerin
sokakların ve yüreklerin Bir köşesinde Boynu bükük ve suçlu Yaramaz ama masum bir çocuk edasıyla Bilerek onları sahipleneceğimi Beni bekler terkedilen tüm yanlışlar. Yanlışların kimsesizliği etkiler beni Hüzünlü
kırılgan ve ayrık duruşlarında Belkide itirazsızlığım sebebolmuştur Adımın Bay Yanlış'a çıkmasına Bilemem......... Ama herkes gibi bende severim.... Gün batımını seyretmeyi Herhangi bir denizin kıyısında Benimde hüzün dolar içime Bir yetimin başını okşadığımda... Bahar sabahında çiylenmiş zambak Benimde içimi umutla doldurur Sizler gibi.......... Belki inanmayacaksınız ama Benim kanımda kırmızıdır. Bunu siz görürsünüz aslında Sözleriniz ve tavırlarınızla Her gün yeniden yüreğimden Vurduğunuzda........ Dedimya benim işim yanlışlık Herşeyin sahiplenilmiş olduğu yaşamda. Terkedilmiş yanlışlıklar bana aittir. Şikayet ettiğimi sanmayın sakın. Belki henüz ulaşamadığım yanlışlara Olsa
olsa bu küçücük bir sitemdir. Bir gün ayrılırken aranızdan
Masmavi ****üzünü Yanık tütün kokusunu Riyasız çocuk masumluğunu Tandırda pişen ekmek buğusunu Ve daha tüm sevdiklerimi Sizlere bırakacağım. Bana ait bütün yanlışlarınızı alıp Yeni bir ufka kanat açaçağım Uzak
çok uzak bir alemden Sizlere baktımda....... Iska geçtiğiniz bütün doğrular adına Ağlayacağım
hadi kurtar beni kendinden bitmeden tükenmeden gözlerinde çek çekebilirsen ansızın ölesim tutar belki ansızın çekip gidesim ama önce kurtar beni kendinden ağlamak yakışmıyor bana anlasana ya al yanına ya gel
hadi kurtar beni kendinden önce saçlarından çöz sonra ellerinden ve yavaşça gözlerinden üşütmeden.
bir şiir gibi akıyorsun dudaklarımdan hadi kurtar yağmurdaki dokunuşunu yanaklarımdan sıcaklığını kaybetmeden. incitmeden.
oysa... müebbetim olmalıydın. bu kadar geç kalmamalıydım. bu kadar ağlamamalıydım.