sensiz olmaz
Kayıtlı Üye
---> Not Bırakalım
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] ablam foruma girmiş
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] ablam foruma girmiş
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok özledim gelirmisin lütfen bitanemmmm
Bem sana kirginim hic birsey demeden cektin gittin...
Canim. Fazla takilmiyorim foruma. Misafirlerim okuyor surekli. Yemekti temizlikti vs... pek firsatim olmuyor. Birde kimsede kalmafi zatenm pek girmiyorun.
Sen nasilsin? Ne var ne yok. ?
bana kırılma bitanem netim kesildi pc bozuldu annem felç oldu herşey üzt üste geldi bilerek ve isteyerek yaptıgım bişey yok bitanem sen neler yaptın inanılmaz özledim [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum.
InsaALLAH daha iyidir annen.
Nereden bileydim canim heredotla birlikte bianda kayboldunuz.bende ozledim seni.
Ben ayniyim.
Biliyorsun evlendim. Iskenderuna yerlestik esimle beraber.
1 yilimiz dolacak neredeyse (göz açıp kapatana kadar gecti gunler)
Oyle iste... pek birsey yok.
Bende ozledim seni
Sagol canim benim. ALLAH yardimciniz olsun. Sifalar versin yuce mevlam annene ve butun hastalara.ayaklarını hissetmiyodu annem biraz toparlandı yavaş yavaş basabiliyo artık [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] benden önce kaybolmuştu annem felç oldugunda yoktu yanımda olsun çok isterdim o zor günlerimde gerçek bir kabus yaşadım telefonuda yok ulaşamadım senin dügünde yakındı evlendin demek çok sevindim çok sevindim sonsuz mutluluklar diliyorum yüregi güzelim seni çok seviyorum bunu hiç unutma [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] bekçii okulu naptın girince yaz bana
9 eylül - bekçi mühendisliğini kazandım
istanbul gelişim - odyometriye gidicem sen naptin
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
4. Gönlümü Almak için ne Yaparsın ? 1 tek gülle gelirim.
bende sormustum ama epeydir Canan yokamin bitanem rabbim razı olsun ben fırsat buldukça burdayım artık ugra tabi bitanem seni çok seviyorummm kız bebiş varmı bişey dememişsin[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.