Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok özledim gelirmisin lütfen bitanemmmm

Bem sana kirginim :( hic birsey demeden cektin gittin...

Canim. Fazla takilmiyorim foruma. Misafirlerim okuyor surekli. Yemekti temizlikti vs... pek firsatim olmuyor. Birde kimsede kalmafi zatenm pek girmiyorun.
Sen nasilsin? Ne var ne yok. ?

---> Not Bırakalım

Bem sana kirginim :( hic birsey demeden cektin gittin...

Canim. Fazla takilmiyorim foruma. Misafirlerim okuyor surekli. Yemekti temizlikti vs... pek firsatim olmuyor. Birde kimsede kalmafi zatenm pek girmiyorun.
Sen nasilsin? Ne var ne yok. ?

bana kırılma bitanem netim kesildi pc bozuldu annem felç oldu herşey üzt üste geldi bilerek ve isteyerek yaptıgım bişey yok bitanem sen neler yaptın inanılmaz özledim [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

---> Not Bırakalım

bana kırılma bitanem netim kesildi pc bozuldu annem felç oldu herşey üzt üste geldi bilerek ve isteyerek yaptıgım bişey yok bitanem sen neler yaptın inanılmaz özledim [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum.
InsaALLAH daha iyidir annen.
Nereden bileydim canim heredotla birlikte bianda kayboldunuz.bende ozledim seni.
Ben ayniyim.
Biliyorsun evlendim. Iskenderuna yerlestik esimle beraber.
1 yilimiz dolacak neredeyse (göz açıp kapatana kadar gecti gunler)
Oyle iste... pek birsey yok.
Bende ozledim seni

---> Not Bırakalım

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum.
InsaALLAH daha iyidir annen.
Nereden bileydim canim heredotla birlikte bianda kayboldunuz.bende ozledim seni.
Ben ayniyim.
Biliyorsun evlendim. Iskenderuna yerlestik esimle beraber.
1 yilimiz dolacak neredeyse (göz açıp kapatana kadar gecti gunler)
Oyle iste... pek birsey yok.
Bende ozledim seni

ayaklarını hissetmiyodu annem biraz toparlandı yavaş yavaş basabiliyo artık [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] benden önce kaybolmuştu annem felç oldugunda yoktu yanımda olsun çok isterdim o zor günlerimde gerçek bir kabus yaşadım telefonuda yok ulaşamadım senin dügünde yakındı evlendin demek çok sevindim çok sevindim sonsuz mutluluklar diliyorum yüregi güzelim seni çok seviyorum bunu hiç unutma [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

---> Not Bırakalım

ayaklarını hissetmiyodu annem biraz toparlandı yavaş yavaş basabiliyo artık [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] benden önce kaybolmuştu annem felç oldugunda yoktu yanımda olsun çok isterdim o zor günlerimde gerçek bir kabus yaşadım telefonuda yok ulaşamadım senin dügünde yakındı evlendin demek çok sevindim çok sevindim sonsuz mutluluklar diliyorum yüregi güzelim seni çok seviyorum bunu hiç unutma [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Sagol canim benim. ALLAH yardimciniz olsun. Sifalar versin yuce mevlam annene ve butun hastalara.
Bende seni seviyorum canim benim.
Sen birsey yazdinmi diye girip bakiyom simdi arada bir...

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] sen nerelerdesin ?? gelince bana etiket at napıyor ne ediyorsun :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

4. Gönlümü Almak için ne Yaparsın ? 1 tek gülle gelirim.

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Haftanın konuğu bölümünde konuk sayfanı inceledim.

Sorduğum soruya verdiğin cevap çok enteresan.

3 senedir birlikteyiz amaa Yok yani ben hiç öyle bir şey görmedim de. :M

---> Not Bırakalım

amin bitanem rabbim razı olsun ben fırsat buldukça burdayım artık ugra tabi bitanem seni çok seviyorummm kız bebiş varmı bişey dememişsin[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri