Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Ablacım ben sana tema bulacaktım değil mi ? Tamamen aklımdan uçmuş gitmiş hemen araştırmalarıma başlıyorum en kısa zamanda paylaşıp seni haberdar ederim :kk:

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Ablacım ben sana tema bulacaktım değil mi ? Tamamen aklımdan uçmuş gitmiş hemen araştırmalarıma başlıyorum en kısa zamanda paylaşıp seni haberdar ederim :kk:

sagol canim, bende unutmustum tema istedigimi :)
yegenlerimin resimlerini koyuyorum simdilik :) ama guzel haraketli tema olursa kullanirim :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] canim pc yardim benim :) benim laptopta bluetooth var ama pc den telefona, telefondan pc ye bluetoothla birsey gonderemiyorum niye ki?

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION], haftanin konugu ve uyesi belli degil mi? gazetemi eklemek istiyorumda firsatim varken, yarin firsatim olmayabilir.

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bekletirsin olmaz mı ? Semih şuan Telefondan Giriyor Sanırım Yarın sabah hallederi ;)

belli de :R konular açılmadan söyleyemiyoruz ki :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] canim pc yardim benim :) benim laptopta bluetooth var ama pc den telefona, telefondan pc ye bluetoothla birsey gonderemiyorum niye ki?

Sen bana tam bilgileri gönder bir ablacım telefonun ben bulurum paylaşırım bugün :)

O bluetooth sorunu bende de vardı ama buluruz bir çaresini :R

---> Not Bırakalım

Sen bana tam bilgileri gönder bir ablacım telefonun ben bulurum paylaşırım bugün :)

O bluetooth sorunu bende de vardı ama buluruz bir çaresini :R

Tamam canim. Suan telefondan giriyorum aksam musait olurum. Aksam yazarim. Burda olursanda bluetoothtada bakariz :) mesela bir resim icin kablolar filan ugrasmak istemiyorum bluetoothla gondermek istiyorum ama pc de calismiyo. :) vaktin oldugunda bakariz derslerinibirakip gelme ama.

---> Not Bırakalım

[MENTION=157575]She`[/MENTION] yaşıyormusun? gelip gidiyorsun bir selam bırakmıyorsun çoooook ayıp ediyorsun..

---> Not Bırakalım

Tamam canim. Suan telefondan giriyorum aksam musait olurum. Aksam yazarim. Burda olursanda bluetoothtada bakariz :) mesela bir resim icin kablolar filan ugrasmak istemiyorum bluetoothla gondermek istiyorum ama pc de calismiyo. :) vaktin oldugunda bakariz derslerinibirakip gelme ama.

Tamam ablacım yok yok daha dersler başlamadı rahatım bir hafta daha :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri