Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bende hafızama hayranım vallahi xD öyle anlaşmıştık bak ben kaybetseydim koyardım söz verdim yani söz çok önemli bir şey xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] tamam haydi koy bak çıkıcam çıkamadım bir türlü seni bekliyorum. Avatarını değiştirde çıkayım xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] tamam sabah değiştiriirm ama haa anlaştık mı ? :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] yuh dicemde neyse ayıp olcak şimdi xD tamam sabah değiş ama ben biraz geç gireceğim 6-7 gibi sakın kaldırmış olma görmem lazım akşam 11 de falan kaldırırsın bak söz verdin ona göre xD haydin iyi geceler

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] tamam ya bende çıkıyorum zaten :D neee kadar ısrarcısın yaa :D peki bu yaptıgım çok saçma ama yapacak bişey yok Allah o cengizi varyaa :D

---> Not Bırakalım

Nereye kayboluyon bir anda yaa gii omrum beklemekle geçti çuruttun beni curuttun hahaha [MENTION=166329]ARMiNa[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=165522]madem[/MENTION] onun kafasından bizde istiyoruz demi hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri