Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Ya survivor ile ilgiliydi sanırım xD Sen kazanırsan gs avatarı koyacaktım ben kazanırsam fb avatarı koyacaktın hatırladın mı ? Sen cengiz kazanır demiştin ama hilmi kazanmıştı yani ben ondandı sanırım ,etiketlere baktım konuşmayı bulamadım gerçi ama hatırlıyorum :vala_02:

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] ohaa yaaa aradan 1.5 sene geçmiş sen hala unutmadın mı yaa şimdi hatırladımmm bişiler :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] baksana bende hiç unutacak hal var mı xD Bence yarın avatarını değiştir yani , söz sözdür xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] en iyisini yaptın bu yıl tercih yapmayarak,
çünkü istediğin bölüm gelmeyecekti seneye daha iyi puan çıkaracağından eminim :Ü

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] en iyisini yaptın bu yıl tercih yapmayarak,
çünkü istediğin bölüm gelmeyecekti seneye daha iyi puan çıkaracağından eminim :Ü

Aynen öyle istediğim yeri yazmasina yazarım ama çok büyük bi ihtimalle gelmeyecekti zaten. Tercih yapmayarak bu stresi yaşamadım :D
Ramazan ayı çıksın başlıyorum at yarışına :kopkop:

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] fikrin yoksa avatarını değiştir , peşini bırakmam ha xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] Sonra yaparız tamam o zaman söz vermısız madem :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] sonra derken ? Bugün yap işte şimdi yarın kaldırırsın

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] hahaha şuan ergence gülmek vardı neyse xD Fotoğraf seçmende yardımcı olabilirim istersen xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] hafızana hayranım :D sene geçti aradan nasıl unutmadın :D başka bişi şekilde halletsek olmazmı yaa :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri