Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Yazı yazamıyorum :( Haklıymışsın ilham gelmeyince olmuyormuş...

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]

günaydın bitanem hayırlı sabahlar imzanı görünce öyle çok duygulandımki sende iyiki varsın iyiki seni tanıdım çoooookkkkk seviyorum seni herşey o tertemiz yüregine göre olsun canımın içi

:eda::eda::eda::eda::eda::eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Dertleşmem gerek seninle. :( insanlar üzüyor beni. Beni bi sen anlıyorsun. İyi ki varsın..

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canim benim senden aldigim enerjiyle yazdim :)Amin cümlemizin tatlim benim..sende iyiki varsin.seviyorum seni :)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] ya ben?

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sen de anlıyorsun bi tanem. Özgür yok ya buralarda gelince haberi olsun diye yazdıydım. Alınma ama bana. Ben beni sevmeyenlere inat buradayım. Onların gözüne sokacağım varlığımı. Okurlar anlarlar.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] alinmam canim da laf atayim Bir dedim seni görmüsken..kimmis onlar öyle..iyi yapiyorsun canimin ici..hep böyle dik dur..

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] uyanır uyanmaz koştum sana geldim yoksun sabah gel diyorsun bak sabahın körü ben burdayım sen yoksun :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]

K6yqZ0.gif

---> Not Bırakalım

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] benım vıdeoyu kım kaldırdı ??? ozgurce paylaşamıyor muyuz goruşlerımızı artık..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri