Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]

bugün gelemediysen eminim geçerli nedenin vardır seni allaha emanet ediyo iyiuykular tatlı rüyalar diliyorum bitanem

ablamlara misafiliğe gittim, ablam çok ısrar etti bende izin alıp ablama ve yeğenlerime vakit ayırayım dedim sevdam.. burda pc yok telefondan yazıyorum..haberin olsun..:love3:

---> Not Bırakalım

ablamlara misafiliğe gittim, ablam çok ısrar etti bende izin alıp ablama ve yeğenlerime vakit ayırayım dedim sevdam.. burda pc yok telefondan yazıyorum..haberin olsun..:love3:

anladım bitanem abla nerde oturuyo kaç gün izin aldın telefondan girebiliyosan gir beni merak ettirme lütfen canım:eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] İmzana kurban :) Seviliyorsun Ecem iyi ki varsınnn :dusistan: :106:

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]

değirmenderede oturuyor.. kocaelindeyim hala anlıyacağın.. bir hafta daha burdayım sevdam..

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] kimse senin gibi değil bunu unutma. Yazmadığımda aklımda değilsin zannetme. O imzandaki gibi sarılmak için nelerimi vermezdimm sorma. Ama inşallah bir gün o da olacak. Bi tanem benim can yoldaşım DOSTUMM... Seviyorum seni çook...

---> Not Bırakalım

bende seni özlüyorum sevdam:3a3: ama napim elimde değil, burda net yok.. 3,5 yaşındaki yeğenimden vakit buldukça telefondan girmeye çalışıyorum bitanem..:love3: dokunmatik tel kullanmayıda sevmiyorum.. inan sırf senin için geliyorum siteye..:love3::5p27y:

---> Not Bırakalım

bende seni özlüyorum sevdam:3a3: ama napim elimde değil, burda net yok.. 3,5 yaşındaki yeğenimden vakit buldukça telefondan girmeye çalışıyorum bitanem..:love3: dokunmatik tel kullanmayıda sevmiyorum.. inan sırf senin için geliyorum siteye..:love3::5p27y:

benim için öpermisin onu rica etsem ismi ne bu arada lütfen girmek için savaş gerekiyosa bebişle ama mutlaka girmeye çalış biliyorum benim için girdigini çok teşekkür ediyorum bitanem

:love3::love3:

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] sagol özgürcaan sende seviliyorsun :)
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] canimm ici sana ne kelimesi söylesem az geliyor bana ya...seni sana nasil anlatsam tam bilemiyorummm...sana söyle kisaca kalbim yarimdi tamamladin desem? Senin yerin bende cok farkli hepte öyle kalacaksin Emin ol birtanem..birgün gelecegiz birlesecegiz bende buna inaniyorum tümm kalbimle belki bu dügünün olur :))son olarak bu sözlerinle cok mutlu oldum..iyiki varsin..bende seni cok seviyorum <3

---> Not Bırakalım

benim için öpermisin onu rica etsem ismi ne bu arada lütfen girmek için savaş gerekiyosa bebişle ama mutlaka girmeye çalış biliyorum benim için girdigini çok teşekkür ediyorum bitanem

:love3::love3:

öptüm sevdam :) adı esin ve bi hayli yaramaz :deli: evime döndüm bu arada, pcden yazıyorum.. seni çok özledim:utan:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri