Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION]

canım ben etiketi görmedim sırf sana not yazmak için bu bölüme gelmiştim bir baktım sende yazmışsın ;) etiketlere bakamadım hepsine zamanla cevap vericem :)

bir kaç gündür çok meşgulum bugun ancak nefes alabildim birazdan kahvaltıya gidiyorum değişiklik yapalım dedik isterdmki sizde olun ;) gerçi deniz manzarasızda pek hoş olmaz ama napalım seneye artık :)

Seviyorum seni ....

Bakmasan da olur balım, nereye ne yazdığımı az çok tahmin ediyorsun zaten senin için :)
Evet meşguliyetinin farkındayım, hiç hoş değil :/ Afiyet olsun hepinize meleğim. Biz Arzucuğumla beraber orda olmuş kadar olduk, düşünceni severim senin. Seninle olan heryer deniz manzarası gibidir zaten :124af:

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] Düşünceli hatunum. :eda: Çok sağol canım benim. Dinlenicem söz. xD Seviyorum seni. :love3:

Düşüneceğim tabi hatunum. Nasıl oldun merak ediyorum. Hem ekinezya çayı aldınız mı ki :/ Kesin dene o'nu.

Bende kendimi bildim bileli evimde hiç temizliğim bitmedi. Bir gireyim bakayım meleklerime dedim :) Şimdi ev işine verdiğim araya son veriyorum. Denk geliriz bugün inşallah. Seviliyorsunuz can'dan :love3:

---> Not Bırakalım

Sen olmayinca kim doğacak burda güneş gibi :R Karanlikta kaldim, gel cabuk..

[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

---> Not Bırakalım

Nerede Buranın Neşe Kaynakları Çok Sessiz Sakin Kalmış DF

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] eğitimdeydim bitanem. giremedim fazla :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Bayan Gizemli :R [MENTION=157457]' Beşiktaşk[/MENTION]

Hadi Ben Kaçtım Allaha Emanet Olun :) Adios Amigos.

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] ufak bı ısım cıktı canım 1-2 saatte donerım :) :eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
hocam geldiginizde haber verirseniz sevinirim

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] abla başın sağolsun allah gerıde kalanlara sabır versın duyunca uzuldum gerçekten :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] tatlım sanada geçmiş olsun nedir bu mevsim değişti değişeli kurtulamadın nezleden gripten bol c vitamini bol su :) geçmiş olsun

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]

yeşil yaşlandı artık bana gücü yetmez :D

ben bir doneyım alinın butun acısını senden cıkaracagım :) yaslandımmı yaslanmadımmı gorursun :rpat: bu arada gercektende ya.. yarın 29 yasıma gırecegım :(

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bize yaşlı dedi sen bilirsin gari xD

:rpat: kavgada söylenmez :rpat:

merak etme ben onun hakkından gelırım :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] konuların basından okuyamıyorum tahmın edecegın gıbı hayırdır ne oldu? neden herkes basınsagolsun yazmıs sana?

---> Not Bırakalım

[MENTION=153486]Altmis Bir[/MENTION] seveceksin tabi, bende seviyorum seni sende akıllı ol terlik elimde ona göre )

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] geldim burdamısın ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri