Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=152458]leydi91[/MENTION] seviliyorsunn dossttt :) :eda:

[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] beterr ol sıpaa :D

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] gecmıss olsunn arzuŞ..

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ben bir şeyler yicem. :) Göremedim de sen. hıhh2

---> Not Bırakalım

[MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] kızım sen nerdesın yaa artık ortalık yere çıksan dıorum :) boşver nıe kafana takıonkı

---> Not Bırakalım

[MENTION=156894]Alessandra[/MENTION]
Gözükmüyorsun nerelerdesin kız xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION] Sercan'cım geçen gün aniden çıkmam gerekti k.bakma lütfen haber veremedim..Sohbet etsek keşke bi ara karşılaşırsak kendine dikkat et ..:) Rahatsızlığımı sormuşsun boşver sıkma canını geçti gitti artık şu aralar en azından iyiyim .:) Görüşürüz

Sorun değil Anladım zaten işin olduğunu:)

Sen iyisindir inşaallah,

bugünlerde denk gelemeyebiliriz ben mardin, ş.urfa, mersin geziyorum haftaya istabulda olacam ozaman denk geliriz umarım :)

Dikkat Et Kendine...

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=153273]Amor[/MENTION]

Hatunlarım, sizinle herşey çok güzel. Ama şuan çıkmak durumundayım, yarın uğradığımda denk gelelim inşallah. Güzel zaman geçiriyoruz. Ben çıkıyorum güzel kalpli meleklerim.

Nilim, ayrıca bugün çok özlettin. O kadar baktım göremedim, bu kadar özletme.
Arzu, kendine dikkat et hastasın bak. Çok dolaşma nette, dinlen xD

Seviyorum sizleri :eda: İyi geceler.

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION]

canım ben etiketi görmedim sırf sana not yazmak için bu bölüme gelmiştim bir baktım sende yazmışsın ;) etiketlere bakamadım hepsine zamanla cevap vericem :)

bir kaç gündür çok meşgulum bugun ancak nefes alabildim birazdan kahvaltıya gidiyorum değişiklik yapalım dedik isterdmki sizde olun ;) gerçi deniz manzarasızda pek hoş olmaz ama napalım seneye artık :)

Seviyorum seni ....

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] Düşünceli hatunum. :eda: Çok sağol canım benim. Dinlenicem söz. xD Seviyorum seni. :love3:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri