Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
Şimdi kalkıyorum hayatın tam ortasından sana doğru. Sendelesemde bazen bir küçük çocuk var içimde düştüğünde kaldırılmayı beklemeyen. Ve yeni bir umut doğuyor içimden kuzey rüzgarlarının okşayıp geçtiği. Rotam ''s e n'' pusulam ''mu c i z e m''.. Büyük bir şehrin yıkıntıları arasından sesleniyorum sana. Gücün varsa gel.. Döndür hatalarımdan ve içimdeki çocukla tanış. Ben bir mucizeyim umudun ışığında ve burda tamda içimde hala tamamlanmayan yap-bozlar var.. Gücün varsa mucizeyim sana.. Gücün yoksa gözlerime öyle derin bakma..
Gözlerin hançer değilse
Neden kalbim kanıyor? Ayrılık ölüm değilse
Neden bağrım yanıyor? ▫ ▫ ▪ ▪ ▫ ▪ ▫ ▪ ▫ ▫ ▪ ▪ ▫ ▪ ▫ ▫ ▪ ▪ ▪ ▫ ▪ ● ▫ ▪ ▫ ▫ ▪ ▪ ▫ ▪ ▫ ▪ ▫ ▫ ▪ ▪ ▫ ▪ ▫ ▪ ▫ ▫ ▫ Kim ne derse desin! A ş k B i r I z d ı r a p . Gitmek mi zor kalmak mı demiştin ya * Her iki durumda da öldüm ben ! . . Izdırabım sensizlik . . Sensizlik yakıcı bir ateş ! Her ne kadar yanında olamasam da Ben senden hiç gitmedim B e n I z d ı r a b ı S e ç t i m .
Bazen; Yıldızları süpürürsün farkında olmadan Güneş kucağındadır bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar arkan dönüktür Ciğerinde kuruludur orkestra duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun anlamazsın. Uçar gider koşsan da tutamazsın...
```
İmkansızlıklar Değilmi Beni Sana Ve Buraya Bağlayan
Söylemek İsteyipte Söyleyemediğim Sözcükler Değilmi Seni Bana Vazgeçilmez Kılan Karanlığın Ötesinde Kaybolmuş Işık Değilmisin Sen Hiç Beklemediğim Anda Karşıma Çıkan..
yağmur yüklü gözlerin ıslatsa omzumu ardından sabah olsa güneşin doğuşunu izlesek en yüksek tepelerden gülümseyerek el sallasak martılara açık hedef olsa yüreğim gözlerin beni vursa ben vuruldukça daha çok yanarım sana...
utangaç bulutların evsahipliğinde rüzgarın uğultusu anlatırken yalnızlığı dalgın bakışlarına hapsoldum süzülüyor ışık hüzmesi parmaklıklardan yola çıktık balıklarla aşk için sonsuzluğa cebimdeki düşlerle kış rüzgarlarının uzağına..
Hangi şiire başlasam suskunum sana Dağ göğsünde bir kaya diliyle suskun Güneşte kavrulan bir kum tanesi Çatlayan dudaklarım oluyor her gece Yağmura suskun yaşamaya suskun
Hangi güzelliği özlesem suskunum sana Yürek boşluğunda bir of kadar suskun Özlüyorum seni masmavi Koşuyorum sana bembeyaz Ve kahroluyorum bir anda kapkara Ah oluyorum Of oluyorum Ve susuyorum Oysa haykırabilsem Işık yumağı bir pınar olur soluğum