Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
''HaLa Küçük ßir Kız ÇoCuquyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AqLarım.. ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım.. Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım.. Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi ¿ Né Kadar ßüyüméLiyim ¿ Uyusam ßitér Mi ¿ ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi ¿¿
. . . Denize batmışım oysa bu buhranla buhara karışmalıydı deniz Seni senden istmekle açılıyordu dehliz
Hayranım her kelamına hala ağlıyor mina . . Cansın sen ruha can. . Koca kuru bir ağaçta sallanan tek yaprağım
Henüz gencim akıl başta sanki ben kötürümüm Dizlerimi sürükler kendimi kendim yürütürüm . . Yaprak bile kıpırdamıyor lan oğlum bastı buhran felaket ! Aklın ve de fikrin benim oğlum
[.✖. Yüreksiz gözlerin olduğu bu yerde ! .✖.]
Herkes gibi benimde yarim var
.. Yüzümden gitmeyen acı gülüşte Hiç sönmeyen yangınların izi var ..
Yıktım duvarları yaramı sardım !
[.✖. İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum .✖.]
Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum / Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar
. . Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var . .
[.✖. YürekLiyim .✖.]
Hatıralarım tek anımlık tebessümlerim tek ağızlıksa gözyaşlarım bir akımlıktı Odamın duvarlarının tek nemlenmelik canı vardı/Kaldırımlarsa tek yürümelikti. Yağmurlu havanın tek kuytuluktu canı / Yağmur damlalarınınsa tenime tek dokunumluk... [ ıslatamazdı ] Her şey tek kullanımlıktı bugün. Tüm bunların değerini bilmeye kalksam şimdi değer tek biçimlikti... Kalbim tek sevimlikti bugün/Canım tek soluk alımlık ...Aldım/Öldüm...
Şiir bitti! Bozuldu ışıktan büyüsü duyguların Korkunun da ucuzları türedi coşkunun da Erdem sığlaşıp özüne yabancılaştı...Dal kuru dalga uysal Herkes herşeyin sahtesine alışkın.
*Hiç sormadım neydi başka elbiseler içinde bulduğun? [ Aynı askıyla dolaba kaldırılan iki güzel yelektik biz ]Güveye benzer bir şey oldu suskunluğun! Anladım ki; aşk -naftalinlenmiyormuş meğer eğer- kanıtlanmıyorsa suçun!
xXx Aşkla saklambaç oynarken ebe beni saklandığım yerde unuttu. . ..Çıktım baktım kimse kalmamış;.. . Hay -ben bu aşkın- ebesini ! xXx Bugün biriyle sevişsem yarın cenazesindeyim...
Kalemimde ölü şairlerden hırsızlama harflerle
tekil cümleler kuruyorum acılarla uyumlu… Saçlarımda kelepçesi hükümlü rüzgar…savruluyorum… Yine dalgın gemiler geçiyor ıslak gözlerimden… Gün yüzünü dönerken geceye
düştüğüm tepelerine yeniden tırmanıyorum ... Yine dalgın gemiler geçiyor ıslak gözlerimden… Senin için bir dalgınlık daha tutuyorum aklımdan… nikotine kesmiş verem kokulu odamda; ( d )alıyorum bir fincan kahveyle sensizliği