Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
••
Her vedάnın άrdındά bir bekleyeni vάrdır kimsenin bilmediği. Ve her gözyάşının άltındά bir duά kimsenin duymάdığı. Çevir gökyüzüne bάşını.. Bάkmά άrkάnά! Dάhά sert bάsά bάsά
dάhά güçlü! Ānlάt bu kάrά şehrin yollάrınά άk άdımlάrınlά! Gitmek yenilmek değil kάzάnmάk dά! Gitmek gitmektir işte... Hepsi bu.
..#
" Bir bardak su yetiyordu saçlarını ıslatmaya
Bir dilim ekmeğin bir iki zeytinin başınaydı doymamız Seni bir kere öpsem ikinin hatrı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük "
Kimse anLamıyor Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa Sesini duyduğumda dişLerimin kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa Seni seviyorum
“Hiç gereği yokken hayata giren insanlar.
Hiç gereği yokken karşına çıkarlar. Hiç gereği yokken gününü
haftanı
ayını
belkide yıllarını alırlar… Hiç gereği yokken gece-gündüz aklından gecen her düşünceye bulaşırlar. Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler. Hiç gereği yokken hayatını değiştiriler
belki de eski hayatını unutturacak kadar…
Sonra hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler…”
..#
Hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların bir dakika bile çıkmıyorsun aklımdan. Koşar gibi yürüyüşün karanlıkta bir ışık gibi aydınlık gülüşün .. Hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların Sen bana kalbim kadar elim kadar yakınsın
Sonra çocuğumuz olmalı , düşünsene , senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Sana bugün bir mektup yazdım: en çok en çok güllerden söz ettim Saydam
renksiz
özgür güllerden.. Bir gül olmak korkusundan! Nedenini hatırlamıyorum ama ağladım ...Sağda solda -yakılıp unutulmuş- sönmüş sigaralar... ' Canım... ' diye başlanılıp yarım bırakılmış bir sürü kâğıt parçası Ruh parçası-aşk parçası- buğu parçası ...Haz parçası... Paramparça içime paramparça bir kış gelmiş biliyor musun Ben daima kışları saklanırım kan!