Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm. Hayat bir bot ve bot çevresi dolu büyük beyaz köpekbalığı diptekiler iştahla düşünür tepede duran azığı rüyalarımın öldüğü yerde uyudum ve yine bot battı ilk rıhtım ben battım. ...Ah tahtım...vay bahtım...
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: İfadéLéri SomutLaştıranKırgın DiyaLogLar KaLbim İLtahap SaLgıLar Hér Sarsıntıda Sévgim Mikrop Kapar SoLunum YoLLarım HasarLı Kimsé Uğramaz OLdu Artık KansérLi KéntLérimé Nikotin Komasında ßédénim AnLayacağın SancıLar Yoğun ßu KLinikté Kéndimé mi TérkédiLdim Né ? *:::*:::*:::*:::*:::*:::*
. . . En büyük destekler çıkarsızlıktan ötürü lafta . . . Ben aklımı dile düşürdüm kapalı kapıdan kafamı çıkarıp kafayı üşüttüm yüzüne okkalı cümlelerle üfürdüm. Hey yabancı ben zaten yıllardır içime dönüktüm !..
Kimse senin gözlerinle bakmamış bana ben kimsenin gözlerinde yitip o gözlerle seyre dalmamışım dünyayı; senden önce... Aşk; aşk olalı böyle bir hal böyle bir duruş yakalamamış bir çift gözbebeğine cennet bahçelerinin gölgesi gibi inen her biri yüreğimi tam da orta yerinden vuran kirpiklerde...
Hiç korkmayasın bensiz kalmaktan hiç korkmayasın ellerimi tutmak isteyip de dokunamamaktan. Öyle bir yazgı ki bu; öyle bir "BİZ" olmak ki bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez biri ikiye bölmeye kimse cesaret edemez..
Beklemek....."
Bakmayın öyle sekiz harf üç hece tek kelime olduğuna... ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir... hem söyleyen... hemde söyleten için... bekleyen bekler bekleten bekler...
Balonum küçük dünyam. Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim... Dün belki bir önceki gün hayal kurduğum kentteyim. . . | beLkide haLa SeNdeyimm ... |
| . .Yillatilmis senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun girtlagini ben kestim katil oldum sirretinden müebbetim hürriyete!...
Bu kül tablasi kaçinci kez yatti sigara altina? söyle her nefeste kaç adim yanastim tahtima? Neferin nefesi manevi ve her maneviyatta cesareti sakladin ve cebine tiktin. Bikiktin halden anlamazlar ordusuyla ayni yere tikiktin ah!... Sancilarina karsi sen yikiktin hep bakiktin akibetine dürbünle sürgüne kakiktin analiz her bedende ayri ruhtu sen kayiptin!. . . |
Aşk; kapının önünde elinde elma şekeri parmakları yapış yapış boyu daha zile uzanamayan ve küçük şapkasının altına hayallerini sığdırmış bir çocuk olduğumu öğretiyor bana. Her kapının önüne geldiğimde bir hüzün bir de şaşkınlık kaplıyor küçücük bedenimi Hep mi zile uzanamaz hep mi elinde eritir şekerini insan bu ne şanstır ¿
qünLér süsüm biLqim madénim akL|m can|m qöz bébéqimdén qéréköqrénmém ! bak bana doyas|ya! hayat éLi sopaL| bir öqrétmén . . . siyah saç ak déftérLé qéLdin . . . ak saç siyah déftérLé + qidiyosun !