Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
Ben ciğerlerime mayın döşüyorum sana koşarken Sen yoksun Önce bir şiir itiyor dilimi geriye Adından öpüyorum, geçiyor Kim inanır buna leyli? Kaç adam sevdiğini adından öper? Kaç sevgili adını öptürmeyi becerir .. . ? Aşk Senin Adın .. .
SusuyoRum. İçimden çıkan LavLaRın etraFı yanGın yeRine çevireceĞini düşününce! KiLit vuRuyorum diLime " Yan! " diyoRum içime!" Sadece Sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum GönLüme! " Herkes mutLu oLsun! Sen dayan! "
Şimdi kapattım kendimi tek pencereli bir odanın hüznüne.Sıfırın altında acı...Üşüyorum cehennem gibi... Yanımda geçmişten kalma bir masalın son satırları...
"Seviyorum.."
Gerçekten mi?...
Dile gelmeyen bu yalnızlığın ortasında bir kalabalık var şimdi adı "SEN" ... Ve her geçen gün daha da kalabalıklaşıyor yüreğimdeki bu SEN.Fazlası yok eksiği fazla...
~
Hoşgeldin.. Avuçlarmdaki kader çizgisine yüreğini koydun Aşk'ı sözlükte bırakmadın sen Ne de çok güzelliklerle geldin sen Güzelliğin adına gamzeni koyupta geldin Hoşgeldin
#
Mavi bir göğü olmadı hayallerimin sen yüreğimi çaldın hırsız gözlerinle .. Bana kaldı hayat denilen intihar bir demet hüzün bıraktın yüreğimde .. X вαк ucsuz güη batıмı dυdαкlαrındα `rєnкlєnırкєn` нαуαт вιr кєrє dαнα ѕєnι αldı gιттι dünlєrıмdєn ölüм şαfαкlαrıм dα вєкlєуєn ıѕѕız вιr dєм... X “Ey zulmün nefesini yüzüme üfleyen sevgili! Bir avuç kül olan yüreğimde artık aşkına yer yok.”
#
Köprüler geçmemiş aldatmamış aldatılmamış Bedeller ödememiş…
Ayrılık ve hasret mektupları okumamıştık…
Ve dizlerimizi kanatmamıştı henüz hayat...
İnanıyorduk duruyduk saftık çocuktuk.
Şimdi anlatacak bir masalımız bile yok bir köşesine sığınacak...
Susuzluğu hatırlatıyorsun bana çölde En çok istenen bir yağmur böyle yerde Ve yağmurdan sadece kalan geriye
İçimde kocaman bir ates senden geriye Yıllar geçse senin ateşin kalır yüreğimde Olmaz sanma böyle bir aşk kıvılcımlar içerisinde Rüyalarımız buluştursun bizi her gece Uzaklık korkutmasın sarıl bedenime Mutluluğumuzun büyüsü şiirimin ilk harflerinde...
Hiç üzgün değilim Ama doğrusu çok özleyeceğim. Yaşadığım tek bir günde koca bir ömrü seninle. Biliyorduk ölüm bugün ya da yarın bizi bulacak... Bugün ya da yarın...