Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010 yılının son moda imzaları,2010 yılının son moda nickleri
Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
Ruh Kanserine YakaLanmış ZavaLLı ßir DiLsizin Ötenazisidir Şimdi Yaşadıqımız 0nun İçin ßaşLadı Gözü YaşLı ŞeytanLar AqıtLar Yakmaya Ve 0nun İçin Esrarkeş KızLar Siyah SaçLarına HüzünLer AstıLar Sessizce Cirit Atmaya ßaşLadı ßaLyoz Gibi İnen ÖLüm DudakLarımızda Narkoz Gibi ßir İhanet Aktı KanserLi HücreLerinden Kezzap Gibi Yaktı ßu Adsız GözyaşLarın AvuçLarımı Çünkü ßen GözyaşLarını TopLuyordum HaLa Ardından..
En güzeli seningözlerin Gözlerinçocukluğumuz kadarsıcak Ve gözlerin kalan ömrümüz kadar derin Dönenlere küsme sakın.. Sen Dünya'ya küsebilir misin? Bilki kimine görebaba ocağı kimine göre yar kucağışu kürkçü dükkanı dediğin.. Ve belkide her yolun sonunda sana dönmek en güzel yanı şu gençliğin..
Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm. Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti gözlerim gerçege uyandı.. Bir aşk çizdim senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden.. Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair…
Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi // Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet onur. . . Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur + Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur kal be gitme ne olur !! . . .Aylak saat durur. . .
♥♥ Tüm uygunsuz şartlara rağmen kurulan köprüler yıkılalı çok oluyor O kocaman enkazın altında kalıp da aldığım yaralar artık iyileşiyor Zaman acıyan yanlarıma üflüyor sanki
yangınım soğuyor Yeni köprüler kurmalı artık !! Temelleri sapasağlam olan yeni köprüler ... Ne kadar sarsıntı yaşarsa yaşasın hiç yıpranmayacak köprüler ... ♥♥ ____
Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara
yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle..
Bazen çocuklukta kalmış
kaygısız günlerin hafifliği gelip oturuyordu içime Bütün düşüncelerin dışına çıkıyordum o zaman Her şeyi bir kalemde silip atan herşeye yeniden başlanabilinir sandıran bir duyguydu bu
Hayat bir oyundu
istediğimiz gibi oynayabileceğimiz bir oyun.!
etiketsiz birhüzün; belli/belirsiz durgunluk var üzerimde.. ve yüreğimde buruk bir acı.. sebepsiz.... ara ara gülümseyişim