Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
. . ( ! ) . . Ellerini çekip benden Yarim bugün gider oldu ! . ...Hem sever hem sevilirdik... . Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı geçen ! . ...Yürek değil beden oldu... .
Yandı yürek kebap oldu * Gül bahçemde hazan oldu . ...Belki senden ayrılmazdım... . Bu ayrılık neden oldu ? . . ( ! ) . .
“ Kambur omurgalarıma kavuşmayı özenen değil de Beraber ölmeye niyetlenen kadın’ıma…” Kalabalık cümlelerin arasında bir ben! …Tenhalarda beni arayan kocaman yürekli sen… .../Bir de kıyısı olmayan sarı sonbahar/... Bir de siyah- beyaz fotoğrafları işgal eden bir türkü… Sonu ''Hep Hüzünlü'' biten… Ben kadar yürüdük /...Sen kadar yaşadık ve “ biz “ kadar “ öldük…
İhtiraslarımı gülüşlerimi al sonradan duyulan pişmanlığını al . ...[ Kolaysa gel de beni senden al ]... . Belki acırda gitmezsin ! Masumiyetimi esaretimi al varlığın koyarsa Hayatımı al! Kal bir sigara içimlik daha kal ! . ...[ Belki o zaman gitmezsin ]... .
Hiçbir şey vermemek için hiçbir şey almadın ki… Çocukluğumu sundum sana yüzümde bayramlık sevinci . ...[ Bir sigara içimlik kalmadın ki ]... .
Aslında herşey sensin ve sensin aradığım en güzel engin! Bil Bu fakirin gönlü zengin ...İradem kendinden pek emin... Bende ruhumu teslim ettim demin yine çayım aldı demin amma tekrar doğdum Yeminimde başı kalabalık açtı cenazemin yüzüne bak şu yanına tavaf eder semazenin ! Hali ne kadarda nazenin Mis kokusu geç gelir henüz açan çiçeğin ...Bak demirden bileklerim! ...
İç kanamalı kanmalara kanarız kanatırız yüreklerimizi...
. .../Hebası yok avuçlarımız ne güne be sevgili/... .
Avuçlarımızla içeriz kanımızı; kana kana kanmadan yalanlara.
`` hiç bir şéy diyén bi cümLénin ortasına térkédiLmiş bi kéLiméyim ..
öznésiz ; zamansız ; zarfsız ; méktupsuz ; adréssiz..!'
Sana bişey olur diye aklım hep sende! Rüyaların bile benim göz hapsinde senle yanan yürek üşümezmiş hiç ömrünce Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere .../ Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye!/...
.../Bensiz günlerini sen unut artık/... Seven yüreğinde şimdi ben varım Seni böyle sevmek günahsa eğer Ben anadan doğma bir günahkarım Seven yüreğim kor olana kadar Gözlerimin feri solana kadar Mahşer sirenleri çalana kadar Seni yüreğimde yaşatacağım!
. .. .
. .. .Sanki seni sevsem denizler bardağa dolacak. .. .
Bir yudumda sanki gökyüzü ciğerlerime konacak ! Mavi olacağım/. .. . . .. .
Sanki parmaklarım adını söyleyecek
Ve hiç bilmediğim şehirler olacak yüzüm!
Kimlere sevdalı olmadı bu dünya sanki seni sevsem Yeniden doğacak. . .. . Tut yüreğimi Senin'im sanki !
. .. .Tut yüreğimi Kaçacak yerim kalmasın. .. . . .. .
İnanmak; parça pinçik. Güvenmek; yarım adam tımarlı hastanem tek yataklık son suçum psikopatlık... Haddini aşan alçak yaltaklık Bir bakireden beklenmeyecek süpriz k*ltaklık yetti canıma sarraflık. Sonradan anlarsın bu yaptıgın aptallık ah varya o saflık belki senide eder aflık! Bu maç bu savaş bu sevgi tek taraflık! Gamzelerimin çukurlarına düşer sagnak göz yagmurum ılık ılık!... İlişkiler cıvık arkadaşım her balık oltalık ...En güzeli çocukluktu; sahip oldugum sıska vücuttu...