Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalnız kaldıysan kalkıp pencerenden bir bak.. Güneş açmışmı yağmur düşmüşmü ? Dön Bak Dünyaya... Herkes gitmişse sakince arkana dön bak Dostun kalmış mı aşk'ın solmuşmu ?
´´ Hiç aklıma gelirmiydi bu ayrılık Kendime soruyorum cevap yok neden ayrıldık Hiç hesapta yokken böyle durup dururken Yine aynı telaş yine aynı hüzün yeniden yalnızlık Ah acıyor bak canım b a z e n . Ama gel diyememgelme hiç diyemem ! Yar dönüyor bak tüm aşklarım bazen Sende dön diyemem yanma hiç diyemem Yan sen Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan Geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan Git ne yapıyorsun ben nasılsa görmeyeceğim Sonra geri dönme ölsen dönmeyeceğim !
Bir katilin sipariş aldığı ilk ruh gibi, üzerinde parmak izi unutulan acemi bir cinayet gibi ruhumda kaldı dudağının izleri. Endişeye gerek yok, o izleri ellerimle gizledim.
Beni öptüğün gün,
Sen uyudun, ben ruhumu çıkartıp üzerini örttüm, rüzgâr aşındırmasın diye tenini. Gözlerimi de sende gizledim, tehlikelerden, kötülerden ve kötülüklerden korusun diye…
Sevgilim ben şimdi büyük bir kentte seni düşünmekteyim Elimde uçuk mavi bir kalem cebimde iki paket sigara . Hayatımız geçiyor gözlerimin önünden Çıkıp gitmelerimiz, su içmelerimiz, öpüştüklerimiz "Ağlarım aklıma geldikçe gülüştüklerimiz".
- A c i m a k / geLiyor icimden Kendime .. Sirf bu yüzden hataLarimi dü$ündükce düsüyorum. AnLamiyorum ki bu dü$ü$-nde bir hayr oLdugunu.. Ve bu yüzden kendime yaniyorum !
Hersey o kadar tükendi ki , tuttugum her daL eLimde kaLdı ve ben bu hayatın çürük ipLiğinde asıLı kaLıp her an düşücekmişim gibi saLLanmak acı veriyor. Herkesden uzakLasmaya basLadım herkes ikiyüzLü hatta 435438yüzLü. NasL bukadar sahtekâr olunurki ? böLe durumLarda sevdiğini arar ya insan. Arıyorum eLLerim boşa geLmeye basLadı.