Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
~ Kimler kapatır yollarımızı ben sana ulaşırken Bu uçurumlar çeker beni sen uyurken Sen uyurken. Kimler koparır kollarımızı bile bile sarılırken Birileri alırır götürür beni sen uyurken Sen uyurken. Kimse bilmez eşim dostum Böyle düzen olmaz olsun. Yağmur yağsın ruhum taşsın Herkesten çok onlar korksun Kimler kanatır yaralarımızı kabuğunu koparırken Birileri bitirir hislerini sen uyurken Sen uyurken.
Sonsuz mutlulukla toprağa karışıpSizide bırakıp bedenimden ayrılasım var
..[ Göz kırptı bir yıldız, yoksa ben mi öyle sandım ].. Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız x yıldızlar dürttü seni andım!.. Bir evin vardı yokuş başında, orda derip çatardın günlerini Şiddet içeren filmleri seyredemez yaşında ..[ Bir gün kırılmış buldun ellerini ].. Geceleri heceledin, gündüzleri bocaladın x Bir kendini dinledin, bir de eli dinledin Hiçbir şey anlamadın! Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız , şimdi seni içine gömdü !
Adına aşk koyduğum şey [ 0.1.2.3.4.5.6.7.8.9'Larda GizLisin ] ama konuşamıyorum anLasana!...
...Düşün ki boğazına dizilmiş söylemeye yeltendiğin her söz...
...Mecalin yok mecnunsun yanıyorsun ilk defa!...
... .Düşüm orda İstanbul bir yerinde uyuyor. ...
Yap bir büyüklük ;
Düğümle şunun yollarını kapıma!...
Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere Ümutmuyor gönlüm seni Seviyor her gün her gece Yoruldu duruldu kırıldı vuruldu bir kaç kere Yazılıdır hepsi hikayede Yok mu bir haber alan, yok mu gören Bu mudur adetin bu mudur tören Yaz ya da söyle bulamadım böyle Neresi açık adresin neresi yören ...