Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bigün pişman oLup dönerLerse! Büyük yanLış!!! OnLarı geldikLeri gibi yoLLarım! Benden daha iyisinimi buLdu! Ben her haLimle ! ●kralını sollarım●! Benden uzakLara gitmek bazen zarar bazen kar! DostLuğum öLene kadar sürer ! Düşmanımsa gün geLir eLbet bana diz çöker! Ben akLı gel_git olanLardanım.! Sewmedim deseLerde eski a$kLarım! Ben yinede gün geLir !! Herkesin akLlında sabahlarım!!!
Biraz hüzün
biraz sevinç.
biraz karışık
biraz da net. Hayat işte..
birazlarla harmanlanmış,
yuvarlanıp gidiyor.
Gidiyor gitmesine de
bizide eritiyor sanki?
. Gördügüm bir bahar biLiyorum.. dokunuyorum Ona, ıSınıyorum artIk ..!
Sen başıma geLen en güzeL şeysin bu hayatta.. Hiç sıkıLmadan sadece Seni izLeyerek geçirebiLirim ömrümü.. Sadece gözLerine bakmak biLe bir ömre değer.. Kimse Sen gibi bakmadı bana; kimseye Sen gibi bakamadım BüyüLendim ben Sana..
Bir izdin şimdi koca bir sevda oldun yüregimde.. Duamsın.. Yüregimi aydınlatan ışıksın Yüzümdeki tebessümsün Gökyüzündeki parlak yıldızımsın Güneşimsin... Sen benim sevdigimsin Sevdigim.. sevildigini bilmiyorsun içimde öyle bir izin var ki kimse silemez kimse göremez seni ben seni kalbime yazdım sonsuza dekte orada saklayacagım... Ve sevdigim seni çok özlüyorum ahh bir bilsen seni nasıl özledigimi şimdi sensizim ama benim yerim senin yanın sevdigim ben seninim Seni özlüyorum.. Ömrüm'e..
Seninle yeni bir günü daha bitirmek üzereyiz sevgilim. Bugün diğer günlerimizden daha farklıydı. Çünkü küs başlamıştık bugüne.. İnatçılığımız üstümüzdeydi ikimizin ve boşu boşuna üzmüştük birbirimizi. Ama şimdi her şey normale döndü ~ Sen nasıl sevdiğimi biliyorsun. Ve beni nasıl sevdiğini biliyorum. Kopmamaya çalışalım. Başkaları bizi koparamazken biz kendimizi koparmayalım. Yıpratmayalım bu güzel aşkı, bozmayalım mutluluk tablomuzu.
Sen giderken ellerim üşür, yazamadığım hayata birkaç satır Kimseler bana sormuyor nedendir dalgınlıklarım Sen giderken ellerim üşüdü yazamadığım hayata birkaç satır Kimseler bana sormuyor nedendir dalgınlıklarım Sor gecelere sevemezsin duy seslerimi seni sevdiğimi Yok bir rüzgar yüzüne essin Benden aşk şarkıları fısıldasın kulağına ~
Senin kimseye uzatamadığın elinim ben. Aşk bu dünyada varolan en güzel ve sade şey Ve bende mevcut.. Hem de baya baya.. Aşkın bi oda ve çıkmam için kapı yok Sen varken hayat bana göre resmen bi gülünç oyun Sen gidersen yaşadığım şeyin adına ölüm koyun Eğer bi yavrumuz olursa adının anlamı ömür olur Yani sendeyim ben anla bunu, bi ömür boyu..
Yüreğimin sol yanına iltica etmiş illegal bir aşk'sın sen. Bültenlerde adı okunmayan Sessiz ılık bir soluk gibi içini heyecanlandıran. Düşlerinin içine bir çığlık gibi düşmek;düşlerinle sevmek istiyorum Saçlarının ıslaklığından kandırmak istiyorum yüreğimi. Gözlerinin o amansız duldasız bir can pazarı ışıltılarından kendi karanlığımı aydınlatmak istiyorum. Yüreğime düşmüş illegal bir aşksın sen. O yüzden belki seni ihbar edemeyişlerim.