Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ey Sevgili ! Evet sana sesleniyorum Neden yardimina ihtiyacim oldugun zaman yanimda degilsin ? Neden ha ? Neden gozlerine ihtiyacim varken ,, gozlerini kacirirsin ? Neden ?
Neden'lerle boguldum denizin icinde .. Neden Sen'din .. Neden Ben'dim Neden'ler ' B i z '
Bu kadar neden varken Biz neden beraberiz ? Ha neden beraberiz ?
Karanlık çökünce düşüncelerin kalbine, Uzanıp uyuyorum, Başımı yaslayıp, Sevdanın diz(e) lerine. Suları çoğalıyor içimdeki fırtınanın, Taşıyor gel-git'lerle. Çarpıyor ömrümün sahillerine sesin; ——düşlerimde… Ne olur, Ne olur sevdiğim, Ben özümü sükûta bağlarım Yeter ki; Sen üzülme…
Ey Sevgili ! Evet sana sesleniyorum Neden yardimina ihtiyacim oldugun zaman yanimda degilsin ? Neden ha ? Neden gozlerine ihtiyacim varken ,, gozlerini kacirirsin ? Neden ?
Neden'lerle boguldum denizin icinde .. Neden Sen'din .. Neden Ben'dim Neden'ler ' B i z '
Bu kadar neden varken Biz neden beraberiz ? Ha neden beraberiz ?
dün görüştük henüz yeni sevgili mi olmuştuk ne daha dudaklarının ıslaklığı bedeninin sıcaklığı nefesi, kokusu zihnimdeydi
beraber meyve yemeli, çekirdek çitlemeliydik beraber dolaşacaktık ya dünyayı beraber gülecek, elele yürüyecektik kalbi yaralı güzelim geçmişi unutacaktı
o ayrılıktan bahsetti soğuk yüzüne bakmak bile yasaktı gözleri soğuk, sözleri mızraktı içimdeki şarkı o gün bitti..
DuaLar ektim gün geceye, gece güne karı$ırken ufukLara., Hiç bir günü bekLemedim ben geLeceğin yarınLar kadar!., izLiyorum hayatı bütün haLsizLiğimLe.,Pencere ucunda ben kadar tutsak, sen kadar yasak Gökana'dan bir gökya$ı.,Sağa soLa çarpa çarpa varıyor bitime.,Bitim değiL onun için bir ba$Langıç beLkide.,Varıyor er ya da geç göğe..Ya benim sana varı$Larım.,? Bitime geLip geLip buLamadığm ba$LangıçLarım.,?
Vakitsiz bir anda vardım kapına., DorukLardan bıraktın beni karanLığın koLLarına.,
Gecem yine beni sen geçiyor., AğLamı$ gökLer.,Penceremde süzüLen gökya$Ları arasından izLiyorum hayatı.,Ufuktan ba$Layıp evin önünde son buLan ısLanmı$ yoL boyugözLerim gidip geLiyor., Hani oLur ya ! ÇıkageLirsin diye bir gece..A$kya$Larım yine doğru istikamette., Yüreğimden yüreğine döküLmek üzere., Sen mutLuyken beni yakıyor a$kya$Larım.,"Geçer Tuba. NeLeri yenmedin ki sen !" diyorLar., "Evet !" diyorum.. "NeLeri yenmedimki ben !"., Ne sava$Lardan gaLip geLmedimki.. Her defasında üfLeyerek harLadıkLarı hangi yangını söndürmedimki gözya$LarımLa.,Ama hiç bir yangın yakmadı sen kadar!