Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masalımı yüreğinde saklayan yâr !
Sûret sarayı inşa edip adını İstanbul’mu koydun yoksa… Ne yana baksam sen…
Ve ben Hz. İdris’in iğnesi ile Yamalar yapıyorum yıpranan umuduma…
Ve düslerim avuclarimdayken..gördügüm birtek sensin ! Varligimin tek anlami/yoklugun !
Sen'siz büyüdügüm günlerde büyüttümsen'imi...Bu yürege sigmayacak kadar Kocamansin artik... Gözlerimle degil Yüregimle seviyorum seni ...
Ellerimle degil;
... Kalbimle dokunuyorum sana ... .
. .
Biliyorum vuslat' yakinlarda...Ve yine biliyorum sabretmesini bilmeli insan.. Sabrediyorum !!
Cok degil..Uzaktsam belki elimi dokunucak gibiyim sana.. Biraz Sabir..Biraz Zaman..Elbet birgün kavusacagim sana ! Seni seviyorum Gülüs'lerim..
Mutlulugum[sun]...
Şehir Uykuya Dalıyor.. Bense Ayrılığa.. Uyanmadan Git Şimdi ! Nefesim Ayrılık Kokuyor.. [ Sen Nefes..
. .. .Sanki seni sevsem denizler bardağa dolacak. .. .
Bir yudumda sanki gökyüzü ciğerlerime konacak ! Mavi olacağım/. .. . . .. .
Sanki parmaklarım adını söyleyecek, Ve hiç bilmediğim şehirler olacak yüzüm!
Kimlere sevdalı olmadı bu dünya sanki seni sevsem Yeniden doğacak. . .. . Tut yüreğimi Senin'im sanki !
. .. .Tut yüreğimi Kaçacak yerim kalmasın. .. . . .. .
Ağır aksak adımlarla uzaklaşırken -Yalnızlık Durağından- Bir daha ne vakit kavuşulur ki kuşkusu . .. .Diken gibi battıysa da. .. . Yolcu yolunda gerekti (!) Gece kendinden geçmeden geçmeliydi bu iç kemiren kuşkulardan.. Koşar adım arşınlanmış saat başı duraklarda yolcu güne kavuşmuş.. . .. .Yaşamış - Yaşlanmış hatta. .. . Bir dolu eylemi gün ışığının şahitliğinde gerçekleştirerek toparlanmış ilk fırsatta.. Ne vakit gelip çatmıştı geceye davetkar gün batımı ?.. Ne çabuk adımlamıştı saatlik durakları bir solukta.. Geri dönüş vakti gelip çatmıştı çoktan . .. .Yine yol - Yine yolculuk. .. .
Hep bir son vardır, Ölüm yaşamın,
Nefret sevginin, Hüzün sevincin,
Vuslatsa hasretin.. Hep bir son vardır,
Söylenecek son bir söz, Söylenmek istemez
Ama söyleniverir bir anda, Elveda...