Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana kinim inan çok,geri dönüş asla yok
Severken sevilirmiş, vefasıza hiç af yok Sevgimin kıymetini, bilemedin ne fayda Alacağın olsun hep, hesabın geçti kayda.
Kendine yeni Bir yaşam Hazırla! Yürü, arkana bakma... Umursama! Yaşananlar Ders Olsun Sana... Gülümse Acıyan Yanına... Yorgun Bitkin Olsan da... Sakla Acılarını Ey KALBİM...
Acı İyidir, Kavurur İnsanı, Harlar, Yorar Ve kendine Getirir… Onurlu Bir Ateştir... Çektiğim Acılara Borçluyum Bugünkü Beni… Tuza Yatırılmış Yaralar Azabından, Geldim Bu Güne... Acısı Önceydi, Şimdi ise;Kabuk Sarmış Bir Yara... AcıGeçer/di,AşkGeçer/di... Gerisi Yalan, Gerisi Ayrılık olur/du... Bir tek ödüLü;Yarası Kalırdı Geride... Yar/aydı...Geçmez/di... Yerini Kalın Tellerle örülmüş Kabuğa Bırakırdı Ama Yine de Geçmez/di…
Anladım hataymış sevgilim Ayrılık olmaz, yakışmaz ki bize Sevmeyi öğrendim seninle Değer mi hiç yoktan incinmeye Tanrının adına sana yeminim Sadece sen olacaksın tek sevgilim Yalnız sana açık bu seven kalbim Sadece sen olacaksın son sevenim Bir an bile düşünmem ayrılığı Yeter ki sen iste yanımda olmayı Seviyorsan sonuna kadar seninleyim Hazırım ömrümü uğruna adarım Tanrının adına sana yeminim Sadece sen olacaksın tek sevgilim Yalnız sana açık bu seven kalbim Sadece sen olacaksın son sevenim..
Sen benim onyedi yaşımsın deli çağımsın... Okulu ilk asışı ilk kez birine gümüş kolye alışımsın. Sen benim ilk sakarlığım ilk tuhaflığım ilk yakalanışımsın..
Dağ olur katlanırım yalnızlığına
Toprak olur alışırım yokluğuna.. Unuttuğunu bilsem de Yine ben kefen olurum acılarına..
Haydi adımı sil dudaklarından.. Sonra da Fakir yüreğimi sonsuza dek çıkar hayatından..
ÜÇ Harf Yanyana KaÇ ŞekiLDe YazaßiLirSin? A$k DerSin Sen DerSin ßen DerSin Sen ßen ßiter ßiz DerSin Gün geLir Git DerSin.. Peki DUR keLimeSinDen haßerDar DeĞiLmiSin? DUR Demeyi ßiLmezmiSin? Git Demek kOLay Dur DiyeßiLeCek kaDar YürekLimiSin ?
Oysa ki YaGmuRum ben... Sen biLmezsin yağmurum ben..Düşerim gökyüzünden eLLerine ısLatırım yanağını, saçını.. SırıLsıkLam oLursun , dokunurum tenine..Nerden biLeceksin , yağmurum ben... Baharda yanı başına düşen her damLada ben varım..Her çiçeğe hayat verir yüreğim... Ben yağmurum sen biLemezsin... Düşerim semadan eLLerine , beni göremezsin..Pencerene vuran benim.. YaLnız geceLerde camLara tutunur seni izLerim , öyLece bakarsın yağışıma buğuLu gözLerLe.. Hatıran oLur düşerim yerLere nerden biLeceksin yağmurum ben... IsLatırım sokağının en ücra yerLerini, her köşe başını bir damLam tutar.. Getirir ayak sesini serseri rüzgar.. BekLer seni hayaLim, bekLer damLaLar..Ama biLemezsin sen.. Oysaki yağmurum ben..
Şunu bil ki bu sevgime asla çoklarının yaptığı gibi yeteneksizliklerimi, kusurlarımı, yalnızlık korkumu, başarısızlıklarımı yüklemiyorum. Eğer öyle olsaydı,yitirmekten ölesiye korkar, seni kör bir tutkuyla sahiplenirdim. Oysa seni bir dine bağlanır gibi değil, kendi özgürlüğümü sever gibi seviyorum...
Kalk git diyor içindem bir ses.. Git vur kapısını, kırarcasına!.. `` Seni kırdığı gibi. . Göster yalnızlığın ne demek olduğunu, göster ki anlasın yaptığı hatayı!.. Tutma elinden bilsin korkunun ne demek olduğunu.. Tutma elinden " üşüsün " bilsin ne kadar zor olduğunu.. Hisset üzerine esen sert rüzgarı ve o an " sarıl " ..
" Seni Seviyorum " de. [ Öğrensin ] `` sevmenin ne demek olduğunu..
Yasattığın Acılardan Bir Yol Çizdim Yüreğime... Artık Dönsende Olur Dönmesende... Birgün Bu yürek Bu Bedene Ağır GeldiğindeSenide Unuturum Sevginide...