Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A s l ı n d a " Ask ; acı cekip cekdirmek degil midir ? "
... S i m d i
Eski bir askin kollarina mi atmaliyim kendimi yoksa yeni ufuklara mi yelken acmaliyim
Hic bilemiyorum !
Bilmekde istemiyorum..
Aklimda binlerce soru isaretleri , K u r t u l
diyor cik isin icinden
Y o k A n l a y a m i y o r u m kendimi kurtulmak istiyorum ben'ligimden gelde kurtar beni su hallerimden kurtar beni ucurumun kenarindan Bu son olsun ~son ~
.. K o r k u y o r u m Kendimden , yapdiklarimdan , yapacaklarimdan Hayat oyle seyler yasattirdiki bana Kalp kirmasini oyle iyi biliyorum ki Dahada fazla kalp kirmakdan korkuyorum . . . Sevilmekden korkuyorum ben ! S e v i l m e k d e n ..
Bir anda zift karasi oldu gunduzlerim Gunduzlerimi gecelerimi caldilar benden Sen'i , sevgimi , ben'i caldilar Artik inanamiyorum olanlara koca bir y a l a n d a n ibaret hepsi hayat yalan soyledi bize ;; hayat oyun oynadi bizle
Aklima sigdiramiyorum artik benligimi , neydim ben ? neden boyle oldu ??? Aslinda sevilmeyi hak etmedim ben H a k / e t m e d i m ..
Yéni bir güne actıgmda gözlerimi ..
Yanlızlgn yanı basmda öylcé drupbakar oldu..
Génis zamnla baslyan cümlélerin aynı sengibi..
Hépsi gercklesmyeck rüyalrım sanki ..
##
Kayıp Aranıyor düşlerimkimde?
##
Çok sevdim suç sayıLdı *
Hiç sevmedim kabahat .
İçimden bir ses dior ki , Ölde kendini arat...
Kimse anLamıyor Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa
Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa
Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa
Sesini duyduğumda dişLerimin kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa
Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa Seni seviyorum
Hiç yokken hayata giren insanLar..Hiç gereği yokken dününü,yarınını,haftanı,ayını beLkide yıLLarını aLırLar..
hiç gereği yokken gece gündüz akLındna geçen her düşünceye buLaşırLar.. Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutLu ederLer..Hiç gereği yokken hayatını değiştirirLer beLkide eski hayatını unutturacak kadar.. Hiç gereği yokken hayatına girenLer yine hiç gereği yokken hayatından izinsiz çıkııp giderLer ..!
KaLbim hép hayLaz kaLacak, üzgünüm hayat bén" Büyüméyéceğim "