Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne vakit bir yaşamak düşünsem bu kurtlar sofrasında belki zor ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir yaşamak düşünsem sus deyip adınla başlıyorum içimsıra kımıldıyor gizli denizlerin hayır başka türlü olmayacak ben sana mecburum bilemezsin.
Ve inancın kefesi bundan yanaysa Ölümse korkunun soğuk adı Düşüvermişse yüreğimize Yapacak hiç bir şey kalmamıştır Mutluluk adına.
Hüzne bakan birciftMavigöz.
Gidişini öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı.
Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım. Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya. Manzaraysa ayrılığa sıfır! İşte herşey hazır .acılarımla iki lafın belini kırdık. Yokluğunda bir kuş sütü eksik . Yalnızlığım ve ben . seni çok bekledik .
Bir Şey Eksilmez Ki Kinimden ^O^ Sustuysa Yaralanmış Demektir Derinden.
Çekip Gidesim Var Artık...
Sevgili İnsanlık!
Bir çocuk masumiyetiyle bir kez daha “elma” diyoruz.
Ne olur çık artık!
|| Hayvanlar Konuşsa İnsanlar Sussa ||
Başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım,
mürekkeple yazmışlar oysa.. Ben kurşunkalem silgisiyim, azaldığımla kaldım..
Gece biterken yıldızlar giderken
Kelimeler biterken
Söylenmedik sözler bile
Tüm anlamlar biterken sen başlarsın
Ellerim kanlı savaşlardan kalma yorgunluğun aynasından döndü henüz.
Bu yüzden ağırım kirpiklerim(d)e. Dün gece limanı eksik düşlerimden bir gemi kalktı yine. acımla uğurladım. Vedasızdı gözyaşım. Avutamadım gözlerimi közle. Düştü. Közdü. illa ki yakmalıydı! Bu yara kabuk bağlamaz gülüşünsüz.
Gitmek gerekir bazen yüreği dinlendirmek kendini dinlemek yanlızlığın seni olgunlaştırması için aynı şeyler bir daha geldiğinde yine gidebilme gücünü bulabilmek için Aşkı yeniden yaşayabilmem için.. Adını "MasaL" koyduğum bir kurmaca "aşk" denen şey .
Derin bi denizin dibine çökmüş bir hazine 'aşk' denen..
"Gönlümsün yaşadım yaşanacak
geri kalan ömrümsün.. ayrılıklar olmasında Aşkın öldürsün.. izin ver hayatında kalayım sonsuza sürsün.. dünya Aşk görsün.."
Ayıramıyorum bu karanlıkta
ihanetinizden sevginizi. Tek bildiğim var! yetmese de almalıyım bir nefes yalandan! başımı kaldırıp… g e r ç e k y a ş a m a
Ben senin adını D O S T biLmişsem bu ßedende hep D O S T kaLırsın ~
"Gidiyor musun" diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de. Senin kadar endişeli...
Buyur etmeye gücüm varda hoşçakal demeye yok..
Ya yine gelipte gidersen..
"Eğer Vuslat Sensen
Ben Beni Neyleyim..."
Yüküm ağır…
Şimdi ipe çekip sevgim adına her şeyi asma vakti.
Zaman iyileştirir mi döndürür mü bilmem bir daha sana beni.
Şimdi avucumu açıyorum Ve bir damlacık sevgi bulamıyorum avunacak. Kim daha çok sevdi diyorsun ısrarla Bitmiş bi aşkın hesabını yapmak yakışıyormu bize Uykuları uyanmaz kıLdım kendime Rüyaları görüLmez.. Her tıkırtıda Sıçradım Her geLeni Sen sandım..
" Ardında yıkık şehirler ve leylaklar bırakan
bir cümle dudaklarımı geçip beni ihlâl etti
saate baktım müthiş bir yenilme vaktindeyim sevgilim
ben nerede yağmur yağarsa orada şemsiye kırmanın kitabıyım ve en güzel cümlem sensin... "
Yağmura şapka çıkarmayı bırak. Güneşe bak… Ne zordur bilirim; Aleni bir hayatın gizli öznesiolmak…
Hepimize aynı yağmurlar yağar; kimimizi ıslatır, kimimizi ıslatmaz
Şimdi söz bitti
hasretin bir kış gibi soğuk
içim dışım hazan
güller güneşe doğmadan
sen gözlerindeki baharla gel yüreğime
ve ben düşmeden düşsüzlüğüme
gözlerimden yakala beni eyAŞK !
Ben bir... Ve bir de yalnızlığım asla "iki" etmiyor!..
Lokmamı kırsam bile paylaşmak için; avucumda kalıyor... Sözüm dudağımda kalıyor ve gözüm; kucağında kapanıyor yine yalnızlığımın!..
Toplanmaya çalışsam da olmuyor...
Doksandokuz parçamın her biri bir köşede; boncuklarım saçılmış bir araya gelmiyor!.. ...Üşüyorum...Üşüyor gece...