Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi söz bitti hasretin bir kış gibi soğuk içim dışım hazan güller güneşe doğmadan sen gözlerindeki baharla gel yüreğime ve ben düşmeden düşsüzlüğüme gözlerimden yakala beni eyAŞK !
Ben bir... Ve bir de yalnızlığım asla "iki" etmiyor!.. Lokmamı kırsam bile paylaşmak için; avucumda kalıyor... Sözüm dudağımda kalıyor ve gözüm; kucağında kapanıyor yine yalnızlığımın!.. Toplanmaya çalışsam da olmuyor... Doksandokuz parçamın her biri bir köşede; boncuklarım saçılmış bir araya gelmiyor!.. ...Üşüyorum...Üşüyor gece...
yeNıDen saRıLmaKoLur mu senCe?
ba$ka kokuLaR üzZerNde
teNım teNıNı kabuL eDer mı senCe? aLdaTıLan kaLbım paRampaRCa .
İçerimde bir hastalık başladı aniden Bu öylesine amansız bir hastalık ki asalak gibi tüm duygularımı kemiriyor Hakim olamıyorum ona, hükmedemiyorum… Hastalığım ne mi? Nefret… Nefret… Nefret… Şimdi, senin yokluğunda her şeyden nefret ediyorum Eskiden yalnızlığımın, mutluluğumun en yakın sırdaşı olan mavi denizlerden, tatlı sert dalgalardan şimdi nefret ediyorum Bana yalnızlığımı hatırlatıyor şimdi kıyıya ulaşan her dalga Şu, bana her zaman romantik gelen, şiirlerimin ilham kaynağı kızıl ufuklardan,güneşin batışından nefret ediyorum..