Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
Bir an gelir tünelin ucunda nihayet bir ışık belirir. Kendini çok fazla koruma yoksa hiçbir şey hissetmez olursun. Kalbin buz tutar yaşayan bir ölü olup çıkarsın ve hayat tüm tadını yitirir...”
Nankörlüğümüzle.. Aşk'ın Kıyameti Budur Aslında.. Yaşanılanı Hiçe Saymak Unutmak Vefa'dan Bi Haber olmak..
En Nihayetinde Nankör Olmak! Aşk'a Kıyametleri Koparttırır .
Görüyorum Aşk nasırlarını gösterdi artık bana İyi niyetliyim yine de Yiten bir sevginin ardından tüm mutlulukların onda kalması dileğimle En uzak şehir sensin şimdi En uzak kıta Konuşabileceğim en zor lisansın ama dilimde dönmez yokluğuna.
/tarihi geçmiş küflü bir aşkın anılarıyla beslenmek yüreğimi bozdu../
Öyküler eksik harflerle yazılırdı hep harfler tamamlandığında gerçek olurdu… Sana dair son harfimi tamamlarken içinden kurt çıktı attım çöpe… Ben yine yarım sen ise yar’sız kaldın… Yazık!
Sana anlattıklarım neleri susuyor bir bilsen Ve anlatmadıklarım neleri söylüyor...
Sessizce fısıldadı "Hep Mutlu Ol" İçimden cevapladım "Sen Hiç Mutlu Olma" " Şimdi kim kimi daha çok seviyor acaba... mutlu ol diyen mi olma diyen mi ?
Kimse sanmasın kendini hint kumaşı
bir gün gelir biri vurur makası...
ulan! Bir AŞK'ın; Bitmesi
Gitmesi
Gelmesi
Ayrılması
Yarım Kalması! Verilmiş Sözlerin UnutuLması! Hatırların Ezilip Geçilmesi! Aşk'ın Bİtmesi
Saygının Yitirilmesi
Herşeyin Geçici Olması! Vs. Vs. ...BunLarın Hiç Biri Koymuyorda! Hani Benden Sonrakinede Aynı Şeyleri Söyleyipte Tatmin Olacak ya! İşte Bunu Kaldıramıyorum!.