Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
S e v d i mdemek bana kolay değil ama. Zor geliyor sana inanmak.Biriktirdiklerim var. Bitmesin diye ucundan yudum yudum içtiğim aşklarım var. Duyduğunda inanılmaz gelmesi normal.
Sen
gördüğün andan itibaren tanıyorsun bizi... Ama sen fark etmeden yaşanmaya başladı bazı başlangıçlar...
"
Sen pişmansın sanırım sevgili .. bunu hissediyorum ve vicdanın soluğunu kesiyor bazı geceler ve o zamanında atamadığın yükün daha da artmış gibi .. Yoksa neden kendini öyle ya da böyle hatırlatmak zorunda kalasın ki herşey bitmişken.. Ayrılık kelimesinin hakkını tam olarak vermişken ve bir mucize olmadan yeniden bir araya gelmemizin imkansız olduğunu bile bile kendini neden hatırlatasın ki İşte senin belirli aralıklarla
farklı yollarla kendini ortaya çıkarma nedenin bu sevgili .. Çünkü rahat değilsin ve istediğin gibi gitmiyor hayat öyle değil mi sevgili..!
"
Bir sana kıyamadım gücüm yetmedi seni [ y o k ] saymaya kollarımı açtığım kadar u n u t t u ğ u m s u n açamadığım kadar 'özlediğim~ benim unuttuğum kadarını sen özlermisin?
"
"
Her bir düğümü tek tek çözmeye çalıştıkça ellerimle yeni düğümler oluşuyor adeta hiç çözülmeyecekmişçesine.. Bu kez her şey daha zor... Aslında zor olan ne sensin ne de hayat. Zor olan benim bana.. Artık zor geliyorum kendime.. Yoruldum... Bir daha düşersem kalkamayacağım ayağa hissediyorum. Belki uzatacaksın elini ama bu ez ben tutamayacağım biliyorum... Gözümün bebeğinde yüreğimin en saklı yerindesin sen. Kimselere göstermiyorum seni hatta bazen kendimden bile gizliyorum. Varsın aklım sensiz bilsin yüreğimi...
Islak bir sokakta bulursun kendini Yüreğin taş..dudakların yok Yaşadığını zannedip yürümek istersin Ellerin titer..gözlerin dolar Yüreğinde ne varsa yaş olup akar gözlerinden Üşüdüğünü zannedersin; ölmektesindir Sıkı dur yüreğim buna "A Y R I L I K" derler..
Birini cok sevdiginizde, o sizi cok üzsede, onun yaninda aglamak istersiniz. o size korkunc bir sey yapsada, onun kollarinda teselli bulmak istersiniz. Birini cok sevdiginizde, size bin kerede yalan söylese, yinede herkesden cok o´na inanmak istersiniz ~