Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Nick & imza Arşivi | Bir Bak pişman oLmazsın ;]
Aslinda yazmak
istedigin icin yazarsın. Söylemekten yorulursun belki Durmadan Konusmaktan.. Buda Yetmez gibi Yaprak gibi dökülen Takvim Günlerinden; Ama En önemlisi Yazarsin
Sevme yeteneğimi de kaybettim ben. Ne insanlara içten bakabiliyorum.Ne herkese kin besliyorum .. Anladın mı ? H i s s e t m i y o r u m artık hiçbir şeyi . Kalbim acımıyor çünkü kalbim y o k zaten . Ne hüzün ne neşe en ufak bir iz yok içimde Mutlu değilim ama üzülmüyorum sen aklıma gelince ..!
"
Hayat Yazar Senayoyu Sen Oynarsın ...
bazen GüLersin Sahnede bazen ağLarsın... HayaLLere aLdanır YaLanLara kanarsın ... Ömür işte yaşarsın ... Sahte GüLücükLerLe Yapmacık SevgiLerLe bi dünya kurarsın ... Sevgi Diye bişey buLup onuda Hayatına koyarsın .. Ama YaLan oLduğunu Geçde oLsa anLarsın ... Yanarsın ... Yandığına ağLarsın O gider Sen ardından bakarsın.. KaLbinLe benLiğini Satarsın .. Ve işte aRtık Yaşamak Denilirse Yaşarsın
Kuklaların efendisiyim ben iplerin benim elimde kafanın karıştırıyor Rüyalarını alt üst ediyorum kör ettim seni (..) Göremezsin hiçbir şey adımı an (..)
Bu gece imla kurallarına uyulmuş edebi bir intihar mektubu ile sabahla. Ona de ki:
"Farkındayım ölsem cesedimi gerçekten teşhis edebilecek tek insan odur.