' Ne Gülüyon :D

---> ' Ne Gülüyon :D

500 days of summer’ı ‘five hundred days of summer’ diye okuyan Türk var mıdır lan acaba? o gayet beşyüz deys of samır yani.

15 Bin liraya düğün yapsam. 30 bin liralık takı takılsa. Kalan 15 Bin liranın 10 bini ile borçlarımı kapatsam. 3 Bin lirada boşanmak için gitse. Temizinden 2 bin lira cepte.Yine zehir gibiyim.

Bir soruyu çözdükten sonra sonuç 25 çıkar, şıklarda "23,28,29,46,51" vardır. ve hiçbir tembel onu tekrardan çözmez,en yakın şıkkı işaretler.

-İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, fakirlikte, zenginlikte onu sevecek misin?
- Evet, Hayır, Hayır, Evet, Hayır, Evet

Okulda birilerinden sakız istediğimde, uyuşturucu satıcısı gibiler. "benden almadın tamam mı, kimseye gösterme sakın bak, başka yok."

+Saçlarından bir tel aldım haberin var mı yar yar.
-Ben onu kaç ayda uzattım haberin varmı gerizekalı

"Uff aşkım çok hastayım" diye mesaj atan sevgilime,"Geçer" yerine "geber" yazıp yollamışım. T9 yüzünden şimdi yalnızım :D

Çocukken yaşadığım en büyük travma, okuldan yorgun argın gelip kapının önünde onlarca kadın terliği gördüğüm andır.

Arkadaşlar okulun açıldığı ilk günler defterinize özenle yazı yazmanıza gerek yok,nasılsa 1-2 hafta sonra yazınız evrim geçirecektir.

oğlum olursa adını merve koyucam. kızlar "baba mervelere kalmaya gidiyorum" dediklerinde yalancı olmayacaklar en azından. cennetligim valla :)

Bana çaresizliği tarif et deseler evdeki misafire görünmemek için odadan çıkamayıp wc ye gidememek derim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri