' Ne Gülüyon :D

---> ' Ne Gülüyon :D

Ülkemizde beden eğitimine bakış şöyleydi: Beden son ders olsun eve eşofmanla gideyim, ilk ders olsun okula eşofmanla geleyim.

Yabancıların telefonu kapatma şekli : Bye,
+Bizim :Tamam canım, oldu görüşürüz kendine iyi bak öpüyorum hoşçakal hadi görüşürüz tamam hadi.

Tam 15 dakikadır hiç bir şey yemiyorum ama kilo vermemişim. Yok yok, oksijende kesin kalori var! Başka açıklaması olamaz..

Cumartesi günü hiçbir şey yapmadan evde boş boş oturmak bile insanı mutlu ediyor. nası bi şeysin sen cumartesi. gözümün bebeği cumartesi.

Ben sakar değilim, sadece yer, duvarlar, sandalyeler ve masalar benim yoluma çıkmak için birileriyle anlaşma yapışmlar.

Bir yıl sonrası için tohum ek, on yıl sonrası için ağaç dik, yüz yıl sonrası için toplumu eğit, 5 dakka sonrası için alarmı ertele..

Benim sabahları hazırlanıp evden çıkma süremde Felix 500 defa uzaydan dünyaya atlar hatta hızını alamayıp başka gezegenlere de atlayabilir.

kızım sen buna makyaj yapmak demişsin ama bu bildiğin radyoaktif bir hamam böceği tarafından ısırılmış ismail türüt..

Lisede A'lı B'li iki grup olarak yapılan sınavda senin grubun kesinlikle zor olandır. Bu eğitimin kanunudur.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri