' Ne Gülüyon :D

---> ' Ne Gülüyon :D

Islak mendil çıkartırken elime sadece bir tane geldi, şok oldum ve hemen ikinciyi de çıkartıp baş parmağımla pekete geri ittirdim.

Benim önerim şu. Kart borcunu ödemeyince bankalar bizi aradığında bizde telefonda onları şu tuşa basın bu tuşa basın diye 2 saat bekletelim.

eski sevgilimden "özledim" mesajı gelince şok oldum ve cevap verdim "kendine gel sen eski sevgilisin sadece bayramlarda mesaj atcaksın"

Belediye otobüsüne eşek kadar çantayla binip sürekli sağa sola dönen ablalardan birinin çantasından aldığım darbelerle yaralandım. Acildeyim

Sabır ne midir? Sen hiç iki kişi mario oynarken ilk elden gaam oğver olup karşındakinin oyunu bitirmesini bekledin mi evlat.

18 yaşındakiler milletvekili olursa kavgalar artık meclis içinde değil meclisin arkasında olur. ÇIKIŞTA MECLİSİN ARKASINA GELİN OĞLUM.

Lisede ben asla sınıfımdan biriyle çıkmam diyen bi kız vardı noldu ki ona. Sınıftakiler de kıza yalvarıyodu halbuki nolur bizimle çık diye.

Öğrenci kimliğindeki fotoğrafına benzeyen var mı ? O fotoğraf medyaya sızar diye ÖSS de derece yapamadım ben. Benden hariç herkese benziyo.

Anne: Hiç param kalmadı valla.
Arkadaş: Son sakızımdı.
Öğretmen: Sınav kolay olacak.
Dişçi: Acımayacak.
Ben: Hemen kapatıyorum bilgisayarı.

merdivenlerden düstüğümü gören ve buna rağmen " diüştün mü" diye soran ma l! yok düşmedim benim iniş tarzim böyle :)

-Anne sınavdan 45 aldım
+Komşunun cocugu 90 alıyor
-Anne komsunun cocuğunun annesi cocuğuna 500 tl vermiş
+Sanane elalemin cocugundan.

Dünya'nın en güzel cümlesi "Seni seviyorum." falan değildir. Annenin sabah, "Bugün yorgunsan yat uyu, okula gitme." cümlesidir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri