---> Msn Nickleri (KISA!) Benim eşim benzerim yok! Gel eşim ol benzerimizi yapalım .d
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #161 ---> Msn Nickleri (KISA!) Benim eşim benzerim yok! Gel eşim ol benzerimizi yapalım .d
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #162 ---> Msn Nickleri (KISA!) Şimdiki aşklar babadan alınan harçlık gibi. Öğlene dayanmıyo.
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #163 ---> Msn Nickleri (KISA!) Insanlar ne kadar zeki olursa olsun sevdiklerinin bi sözüne kanacak kadar aptaldr.
---> Msn Nickleri (KISA!) Insanlar ne kadar zeki olursa olsun sevdiklerinin bi sözüne kanacak kadar aptaldr.
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #164 ---> Msn Nickleri (KISA!) Kadın gibi dedikodu yapan erkekten erkek gibi küfür eden kızdan hayır gelmez.
---> Msn Nickleri (KISA!) Kadın gibi dedikodu yapan erkekten erkek gibi küfür eden kızdan hayır gelmez.
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #165 ---> Msn Nickleri (KISA!) Başkalarını sorguladığımız kadar kendimizi sorgulasaydk bu kadar çok hata yaparmıydk ?
---> Msn Nickleri (KISA!) Başkalarını sorguladığımız kadar kendimizi sorgulasaydk bu kadar çok hata yaparmıydk ?
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #166 ---> Msn Nickleri (KISA!) Devlet baba unutmak konusuna bir el atsın artık . Mesela şehir sularına antidepresan atarak başlayabilir işe.. Serkan Kahraman
---> Msn Nickleri (KISA!) Devlet baba unutmak konusuna bir el atsın artık . Mesela şehir sularına antidepresan atarak başlayabilir işe.. Serkan Kahraman
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #167 ---> Msn Nickleri (KISA!) Öyle bir sevki gözlerine baktığımda ilk Annem gelsin aklıma.. Serkan Kahraman
---> Msn Nickleri (KISA!) Öyle bir sevki gözlerine baktığımda ilk Annem gelsin aklıma.. Serkan Kahraman
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #168 ---> Msn Nickleri (KISA!) Her insanın hayattan beklentileri vardır benimki de sendin işte. Sende hayatta gelmem deme ne olur bekliyorum.. Serkan Kahraman
---> Msn Nickleri (KISA!) Her insanın hayattan beklentileri vardır benimki de sendin işte. Sende hayatta gelmem deme ne olur bekliyorum.. Serkan Kahraman
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #169 ---> Msn Nickleri (KISA!) En zor meslek bankacılık dimi ? Gün boyu milyarları say dur. Akşam olunca BİM' den ucuz yoğurt al eve git.
---> Msn Nickleri (KISA!) En zor meslek bankacılık dimi ? Gün boyu milyarları say dur. Akşam olunca BİM' den ucuz yoğurt al eve git.
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #170 ---> Msn Nickleri (KISA!) Çiçek almıyor diye küsen kadına kocasından şok cevap: "sen aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışsın"
---> Msn Nickleri (KISA!) Çiçek almıyor diye küsen kadına kocasından şok cevap: "sen aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışsın"
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #171 ---> Msn Nickleri (KISA!) Sakallarımı kesince"Oh be yüzün gözün açılmş" diyen kız sen etek giydiğnde ben"Oo süper olmuş oran buran açılmış" diyor muyum ?
---> Msn Nickleri (KISA!) Sakallarımı kesince"Oh be yüzün gözün açılmş" diyen kız sen etek giydiğnde ben"Oo süper olmuş oran buran açılmış" diyor muyum ?
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #172 ---> Msn Nickleri (KISA!) Ben Filli boyanın en çok morunu severim.Cemilenin balıkçıyla evleneceğini duyan Ali kaptanın suratının moru.
---> Msn Nickleri (KISA!) Ben Filli boyanın en çok morunu severim.Cemilenin balıkçıyla evleneceğini duyan Ali kaptanın suratının moru.
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #173 ---> Msn Nickleri (KISA!) Bugüne kadar ****** kaş göz çizip "al işte daha güzel oldu" diyene rastlamadım. Şu lafın arkasında duran insana saygım sonsudur.
---> Msn Nickleri (KISA!) Bugüne kadar ****** kaş göz çizip "al işte daha güzel oldu" diyene rastlamadım. Şu lafın arkasında duran insana saygım sonsudur.
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #174 ---> Msn Nickleri (KISA!) - Yalnız beyefendi burada sigara içmiyoruz. - İyi yapıyorsunuz içmeyin zaten çok zararlı ben de bırakacağım yakında.
---> Msn Nickleri (KISA!) - Yalnız beyefendi burada sigara içmiyoruz. - İyi yapıyorsunuz içmeyin zaten çok zararlı ben de bırakacağım yakında.
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #175 ---> Msn Nickleri (KISA!) Bayii önünde ' Numaranizi turkcelle taşıyalım ' diye bagıranlara ' turkcellden turkcele taşıyormusunz??' demek kadar zevkli bisi olamaz ya
---> Msn Nickleri (KISA!) Bayii önünde ' Numaranizi turkcelle taşıyalım ' diye bagıranlara ' turkcellden turkcele taşıyormusunz??' demek kadar zevkli bisi olamaz ya
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #176 ---> Msn Nickleri (KISA!) Erkeklerin dekoltesi cüzdanındadır.ne kadar açarsa o kadar talep görür
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #177 ---> Msn Nickleri (KISA!) S.ç.s nedir ya? Seni çok seviyorum demeye üşendiğiniz birini ne kadar sevebilirsiniz ki..?
---> Msn Nickleri (KISA!) S.ç.s nedir ya? Seni çok seviyorum demeye üşendiğiniz birini ne kadar sevebilirsiniz ki..?
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #178 ---> Msn Nickleri (KISA!) Yeşile inat ağaç hala yeşermekte Geceye inat gün hala ağarmakta Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim..
---> Msn Nickleri (KISA!) Yeşile inat ağaç hala yeşermekte Geceye inat gün hala ağarmakta Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim..
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #179 ---> Msn Nickleri (KISA!) Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken
---> Msn Nickleri (KISA!) Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken
C Cdrc Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #180 ---> Msn Nickleri (KISA!) Bu gece bir yıldız tut Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile Sevgim her an yanıbaşında!..
---> Msn Nickleri (KISA!) Bu gece bir yıldız tut Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile Sevgim her an yanıbaşında!..