Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

havaLe geçirmi$ hayaLLerim suya dü$mü$ bir baLıq çırpınıyor denizde beni sanan o sanıq [esrap]

bu araLar havamda değiLim , sormayın be dostLar yeniLdim yine yeniLdim

Tanrı'nın gücüne gitmesin , hep isyanLarı oynuyorum qimse üstüne aLınmasın , qendime bir yoL arıyorum

qimseye yaLan söyLemem , gerçeqLeri duymaya geLemem , önce git sonra ben anLarım , aqLıma geLince ayrıLıq

söyLeme hiç gücüm yoq qar$ında gerçeği duymaya , yeniden yaLnız esqiyi yitirmi$ oLmaya , aLı$tım yaLnızLığın soğuq maqamına , ü$ümeyeyim yeter... sus söyLemeee

söz dinLemio qaLbim hep seni istio , jeton qare gaLiba ne diosam anLamıo

hadi durma qaLbim vur yıq onu qır , ne gereq var zaten g a )v( € o v € |2 ...

yarim dü$ünme git o zaman haydi durma , ya ben ya da o bi seçim yap , ah qaLbim saqın onu dü$ünüp bıraqma , zaten ya$ayamam sen bıraqtıqtan sonra...

sonum öLüm geL be güLüm , öLeceğim baq , yanımda yoqsun ya , her günüm bana zuLüm

dön nasıL qimLe nerdeysen , dön beni biraz sevdiysen , dön yüreğimde hasret çaresiz qaLdım

beni bana bıraqma ya$ayamam ,
sensiziği asLa hiç tadamam ,
tatmaq ta istemiyorum ne oLur yapma ,
istemem sensiz öLmeyi bu yalan hayatta... [ benim nicqim ]

canımın içisin , Dünya^^da e$in benzerin yoq , oLmasın da istemem zaten , teq sevdiğim sensin beğendiğim , 2.sine gereq yoq [ benim nicqim (yani ben yazdım)]

$a$ırdığının farqındayım , üzüLdüğünün de , e napayım qader bu , ayrıLmaq ta var birLe$meq te ... [benim nicqim]

umarda peq qazanamam , a$qta da $ansım var , buLdum hayatımın a$qını , içimden bir ses diyor qi : buLduğunu qaçırma fırsat bu fırsat , sen en iyisi seni sevene var ... ;) [benim nicqim]

hayroLa sustun bir an , gözLerin de daLmı$tır $imdi , qimi dü$ünüosun beni mi , tabi ya benden ba$qa qimi dü$ünüceqsin , babanı-anneni mi xD [benim nicqim]

çaLı$maq eğLenceLidir , ama $imdi eğLencenin sırası değiL... :D

ben a$qı beqLemeqLe geçirdim , bi hastaLıqtı zaten buLa$tı , a$ı oLdum artıq bir daha hasta faLan oLmadığıma çoq sevindim

bu sözü senin demen Lazımqen , baq ne haLLere dü$tüm , soLdum diqen diqen , niye hemen çeqip gittin son sözünü söyLemeden

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri