Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

Bağlantının altına gelip " Pardonn bir şey sorcam yorum nasıl yapılıyo acaba" diye yorum yapan arkadaşa bir alkış lütfen.

Ali babanın bir çiftliği var inekleri var kuzuları var. Birde evi var arabası var. İstanbuldan 30 yaş civarı bayanlara talip.

Derste güldüğümüzde ''Gülecek bi şey varsa söyle de hepimiz gülelim ''diyen hocaya ''Fermuarın açık'' demeyi nasip et allahım

Kuzu: Sürüden ayrı gezmenin keyfi bambaşka ♥ - Kurt bunu beğendi. - Çoban kuzuyu dürttü.

Facebook da ilkokul arkadaşları kolay bulsun diye; Adının yanına parantez içinde; (1-C den Çiko Hasan) yazan arkadaşa selam olsn

Birisini unutmak zorundaysanz bunu sindire sindire yapın.
Çünkü; aklın zamansız öldürdükleri
yürekte amansız dirilir

Ayrılıktan sonra kalbini bir müddet ilişkiye kapatmak
yalnızlığı değil; asilliği gösterir.

İranlı bir şair diyor ki: " Aşka uçarsan kanadın yanar. "
Bu söze cevaben Mevlana hazretleri diyor ki:
" Aşk'a uçmazsan kanat neye yarar.."

Napıyosun dediğimde '' Seni seviyorum sen napıyosun''
diyen bi sevgilim olsa keske ♥

Herşeyin sonu varmış..Yürüdüğün yoLa bak kim kaLmış..!

Uzaklıklar sevenler için önemsizdir.
Çünkü gerçek sevgiyi anlatan tek duygu; özlemektir.

Küçükken ben kötü konuşunca ağzıma biber süren babam facebook'a gelse sanırım bilgisayarıma virüs sürer.

Derste sıkılınca saate bakarsınız10dakika sonra tekrar baktığınızda 2 dakika geçtiğini görürsünüz. İşte cehennem böyle bir yer.

Neden annemiz aradağında yanımızdaki arkadaşlar "sigara içmeeeoha alkol mu çok ayıp?" gibi saçma sapan şeyler derler bilmem

Telinde Sadece Çağrı Atmalık Kadar "Kuruş" Olan Fakir Ama GururLu GençLik

Arka sokaklardaki Doktor Yavuz'un uzman olduğu alanı bulduğum gün tüm dertlerim bitecek güneşli günler göreceğim.

''Tikin var mı ?'' diyip belime parmak atan arkadaş sen ne tür ibnesin lan.

Bankaya harç yatırmaya gittim . adam üniversite harcımı dedi . yok knorr köfte harcı dedim şimdilerde boyacılık yapıyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri