---> Msn Nickleri (KISA!) ~~ Ona séNİ SéVİYORUM déMéK~ VARKén ~~ NAßér D€M€K ~ ZORUMA GİDİYOR•
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #681 ---> Msn Nickleri (KISA!) ~~ Ona séNİ SéVİYORUM déMéK~ VARKén ~~ NAßér D€M€K ~ ZORUMA GİDİYOR•
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #682 ---> Msn Nickleri (KISA!) affet beni askım nasılda unutmusum sensizliği
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #683 ---> Msn Nickleri (KISA!) Geçiyorum düşler sokağından bir gece vaktidi aşk tuuttu elimden beni
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #684 ---> Msn Nickleri (KISA!) Seviyorum diyen dillere değil.Senin için ağlayan gözlere inan.
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #685 ---> Msn Nickleri (KISA!) bir sensin gönlümde tat kuran başkası tutamaz yerini : ))
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #686 ---> Msn Nickleri (KISA!) SeN gÜlLeRe ÖzEnMe GüLlEr SaNa ÖzEnSiN üZmE tAtLı CaNıNı SeN gÜlLeRdEnDe GüZeLsİn
---> Msn Nickleri (KISA!) SeN gÜlLeRe ÖzEnMe GüLlEr SaNa ÖzEnSiN üZmE tAtLı CaNıNı SeN gÜlLeRdEnDe GüZeLsİn
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #687 ---> Msn Nickleri (KISA!) aşkım bitsede umudu sürer seni ezbere aldım silemezler
C Cdrc Kayıtlı Üye 8 Kas 2011 #688 ---> Msn Nickleri (KISA!) (¯`•¸·´¯)qÖz yAşLaRıM dUdaKlArIm Da EcEl gEldi ArTıK KaPıMDa sEnİ SEnSiZ SeVeCeĞİm KaLsAm KaRA ToPrAk aLtInDaA(¯`·¸•´¯)•-)•––––
---> Msn Nickleri (KISA!) (¯`•¸·´¯)qÖz yAşLaRıM dUdaKlArIm Da EcEl gEldi ArTıK KaPıMDa sEnİ SEnSiZ SeVeCeĞİm KaLsAm KaRA ToPrAk aLtInDaA(¯`·¸•´¯)•-)•––––
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #689 ---> Msn Nickleri (KISA!) Fenerliyiz kapak olsun golümüzü attık helal olsun cimbomun tipi yokki şekli olsun hadi cimbom ikile yolun açık olsun
---> Msn Nickleri (KISA!) Fenerliyiz kapak olsun golümüzü attık helal olsun cimbomun tipi yokki şekli olsun hadi cimbom ikile yolun açık olsun
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #690 ---> Msn Nickleri (KISA!) şiiit galatasaray sen koştursanda fener sana yürüyerek yetişir
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #691 ---> Msn Nickleri (KISA!) çil€ys£ çil€ d£rts€ d£rt ßu gönüll€rd£ s@rı v€ l@civ£rt
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #692 ---> Msn Nickleri (KISA!) SaRıYa BaKıNcA mAvİ gÖrÜrÜz FENERLİ DOĞDUK FENERLİ ÖLÜRÜZ...
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #693 ---> Msn Nickleri (KISA!) b@zén hüzün b@zén kédér sénin sévgin bir ömré bédél FéNéRbAHÇéM
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #694 ---> Msn Nickleri (KISA!) Ne ArAbA Ne PaRa Ne de MaNiTa En BüYüK EN BÜYÜK AŞKIMIZ SARI KANARA
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #695 ---> Msn Nickleri (KISA!) Sarıya bakınca mavi görürüz fenerli doğduk fenerli ölürüz...
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #696 ---> Msn Nickleri (KISA!) Tencerem vR tawam Var FeNeRlİyİm HavaM var xDee
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #697 ---> Msn Nickleri (KISA!) вüтüη aşкLaя кaяşıLıкLı вiziмкiSi тєк тaяaFLı aLLah aLSada вu ćaηı вiтмєγєćєк Fєηєя aşкı
---> Msn Nickleri (KISA!) вüтüη aşкLaя кaяşıLıкLı вiziмкiSi тєк тaяaFLı aLLah aLSada вu ćaηı вiтмєγєćєк Fєηєя aşкı
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #698 ---> Msn Nickleri (KISA!) Galatasaraylı Be$ikta$lı Ol Cennete Gireceksin Deseler Fenerli Olup Cehenneme Girmeye Razıyım
---> Msn Nickleri (KISA!) Galatasaraylı Be$ikta$lı Ol Cennete Gireceksin Deseler Fenerli Olup Cehenneme Girmeye Razıyım
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #699 ---> Msn Nickleri (KISA!) FENER BAHÇE dedik bağrımıza bastık gözünden akan kanlı yaştık. Seninle biz ne engeller aştık "FB" diyerek dolduk taştık....
---> Msn Nickleri (KISA!) FENER BAHÇE dedik bağrımıza bastık gözünden akan kanlı yaştık. Seninle biz ne engeller aştık "FB" diyerek dolduk taştık....
C Cdrc Kayıtlı Üye 9 Kas 2011 #700 ---> Msn Nickleri (KISA!) And İçtim Kefenime Armanı ♥ Diktirmeye !!!