Msn Nickleri (KISA!)

---> Msn Nickleri (KISA!)

sen aLdın beni bu yerden , sen götürdün habersizce bu $ehirden , $imdi çoq pi$manım , çoq deği$tin sen , nasıL anLamadım beni aLdattığını , ya çoq ama çoq aptaLım ben

yoq öyLe hemen çeqip gitmeq , biraz beqLe otur $öyLe , nedeni ne hemen söyLe [ben yazdım]

Lan sen daha qızLa erqeği ayırt edemion benden sonraqini nasıL buLdun xD

saçmaLıqtı zaten , imqansızdı bu a$q , oLamazdı zaten , oLmadı da , nasıL oLur bu saçma a$q

imqansızLarın içinden , geçiLmesi imqansız bir yoL seç uçuruma dü$üLebiLen , hadi dü$ desem , gözünü qırpmadan , neden diye sormadan dü$er misin acaba...
ama sana qıyamam , dü$me geLirim baq ardından , canımsın son göz ağrımsın dayanamam , ağır geLir bana bu yüq bitanem ta$ıyamam , ya$ayamam [benim nicqim]

yanıyorum eriyorum baq haLim peri$an , sönüyorum anLa beni be hain , sadece ağLıyorum eLimden bi$e geLmio , geLse de i$e yaramıo

üzERsen üzüLürsün ... mutLu edersen mutLU OLrsun... ancaK SeversEn unutuLrsn

.. ßen Kücükkende bÖle yabarmıŞım ..... HerkeSe küSüb küSüb Kendi eLimi kendim tutarmıŞım

Ne kaybetmeLer buLdum ben.. ßir eLim biLe kayıp qitti ötekinden.. Her şehire bi cakıLtası fırLattım (!) AsLında hiç oLmayan denizimden

öLüм SєИdєИ MєЯђaмєtLi BiИ KєЯє öLdüЯмüyoЯ ki...

hiÇ ßiriniZ uLaŞıLmaS DiiLSiniZ..
ßen saDeCe koLumu kaLDırmaya üŞeniorum

héRhangi ßiRininiN sİzdén NéFReT EtMésiniN Tek Sebebi
AsLında SAdeCE sİzin GIbı OlMak IstemesiDiR !

iLqim yoqh, ya da vaR, vaRsa Kime Ne? iLqi qösTeRiRim haKedeNe!!!

canım yanmadıkça can yakmam GÖnüL GÖzüM göRmeDikCE kİmsEye BAqMAM raHAt oLuN.....!!!

Küçük ßiR Camßazım ßenmLe OynaMa Dengeni ßozaRım... ,)

Kötü bir şarkıydık BİZ* .. Sadece 1 kere dinLeyebiLdiğimiz...

Beni tanımlayacak bir cümle yoktur. Çünkü mükemmelin tanımı yoktur

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri