---> Moderatör Alımları Başladı Ben önceden yapmıŞtım zaten :rolleyes:
AyPeri Bayan Üye 5 May 2010 #23 ---> Moderatör Alımları Başladı ben oLamam heraLde uzun bi süre hem yeni geLdim hem de 100 tane konum yok kii ama başvuran arkadaşlara başarıLar diLerim
---> Moderatör Alımları Başladı ben oLamam heraLde uzun bi süre hem yeni geLdim hem de 100 tane konum yok kii ama başvuran arkadaşlara başarıLar diLerim
earthqeke Kayıtlı Üye 23 Haz 2010 #28 ---> Moderatör Alımları Başladı ehhh beee 4.maddde bırak 100 konuyu 50 olmadı
Heulwen Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #30 ---> Moderatör Alımları Başladı diğerleri tamam konuyuda hallederim
Heulwen Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #31 ---> Moderatör Alımları Başladı konu sayım yeterli bende mod olmak istiyorum.
ashli Bayan Üye 29 Haz 2010 #33 ---> Moderatör Alımları Başladı Deathalone' Alıntı: aslı basvurdm modluk için Genişletmek için tıkla ... İyi yaptın inş. diesel seni görevlendirir
---> Moderatör Alımları Başladı Deathalone' Alıntı: aslı basvurdm modluk için Genişletmek için tıkla ... İyi yaptın inş. diesel seni görevlendirir
Deathalone Banned 29 Haz 2010 #34 ---> Moderatör Alımları Başladı ashli' Alıntı: İyi yaptın inş. diesel seni görevlendirir Genişletmek için tıkla ... bklm =) olsada olmasda ben gene burdym Son düzenleme: 29 Haz 2010
---> Moderatör Alımları Başladı ashli' Alıntı: İyi yaptın inş. diesel seni görevlendirir Genişletmek için tıkla ... bklm =) olsada olmasda ben gene burdym
Heulwen Kayıtlı Üye 29 Haz 2010 #36 ---> Moderatör Alımları Başladı yani benimkini inşallah kabul etmez diyozsunuz dimi
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 29 Haz 2010 #38 ---> Moderatör Alımları Başladı Mex Arkadaşım diesel ve tüm adminler kontrol ediyor yakında cevap gelir inş.
---> Moderatör Alımları Başladı Mex Arkadaşım diesel ve tüm adminler kontrol ediyor yakında cevap gelir inş.