---> Moderatör Alımları Başladı Tamam;Üstad..;)
FatoSS Bayan Üye 19 Mar 2011 #102 ---> Moderatör Alımları Başladı Bende başvuru yaptım.Aslında pek umudum yok.Benim mesaj sayım kadar başvuru yapan diger arkadaşların konu sayısı var.
---> Moderatör Alımları Başladı Bende başvuru yaptım.Aslında pek umudum yok.Benim mesaj sayım kadar başvuru yapan diger arkadaşların konu sayısı var.
DishyKartaL Bayan Üye 1 Nis 2011 #103 ---> Moderatör Alımları Başladı sacma bence cogu ıstelınenler mod alıosunuz yahu computer degl
endLesS Webmaster 1 Nis 2011 #104 ---> Moderatör Alımları Başladı Saçma olmasını Düzgün bir anlatımla açıklayabilirmisin ?
sEmih Kayıtlı Üye 3 Nis 2011 #105 ---> Moderatör Alımları Başladı 6 Post Silindi. İstiyorum , Başvuru Yaptım Gibi Kelimeler Yasak Geyikte Yasak Geyik Bölümümüz Mevcut Orda Yapabilirsiniz.
---> Moderatör Alımları Başladı 6 Post Silindi. İstiyorum , Başvuru Yaptım Gibi Kelimeler Yasak Geyikte Yasak Geyik Bölümümüz Mevcut Orda Yapabilirsiniz.
heimatlos Kayıtlı Üye 5 Nis 2011 #106 ---> Moderatör Alımları Başladı Formu gönderirken hata veriyor! Son düzenleme: 5 Nis 2011
sEmih Kayıtlı Üye 5 Nis 2011 #107 ---> Moderatör Alımları Başladı heimatlos' Alıntı: Formu gönderirken hata veriyor! Genişletmek için tıkla ... Düzeltildi Sorun
---> Moderatör Alımları Başladı heimatlos' Alıntı: Formu gönderirken hata veriyor! Genişletmek için tıkla ... Düzeltildi Sorun
heimatlos Kayıtlı Üye 5 Nis 2011 #108 ---> Moderatör Alımları Başladı « |dieséL| »' Alıntı: Düzeltildi Sorun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
---> Moderatör Alımları Başladı « |dieséL| »' Alıntı: Düzeltildi Sorun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Olimpiyat Kayıtlı Üye 27 Nis 2011 #110 ---> Moderatör Alımları Başladı birgül moderatör olmuş..tebrik ederim iyi bir seçim..
' Sєяєnαу ´ Bayan Üye 13 May 2011 #111 ---> Moderatör Alımları Başladı dikkate alıp ve yukarıdakilere uyup başvuracağım. başvuru yapanlara başarılar
---> Moderatör Alımları Başladı dikkate alıp ve yukarıdakilere uyup başvuracağım. başvuru yapanlara başarılar
hayko cepkin Kayıtlı Üye 14 May 2011 #112 ---> Moderatör Alımları Başladı Moderatörlük Değilde Şimdilik Yönetici Asistanlığı Alabilirsem Çalışmaya azmettirebilir
---> Moderatör Alımları Başladı Moderatörlük Değilde Şimdilik Yönetici Asistanlığı Alabilirsem Çalışmaya azmettirebilir
F farukTR Banned 16 May 2011 #113 ---> Moderatör Alımları Başladı Herkeze başarılar çok çalışmam lazım..
BooB Banned 6 Tem 2011 #115 ---> Moderatör Alımları Başladı eğer herşeyimiz tam sa 2. madde eksik olsa birşey olur mu ?
ParadokS Kayıtlı Üye 6 Tem 2011 #116 ---> Moderatör Alımları Başladı BooB' Alıntı: eğer herşeyimiz tam sa 2. madde eksik olsa birşey olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Kısa Bir Süre İçin Siteye Kayıt Oldugu Tarihten İtibaren 30 Günlük Süreyi Tamamlamış Olmak Bu Şart Gözardı Edilcektir.. Kurucularımız böyle birşey yazmış konunun altında.
---> Moderatör Alımları Başladı BooB' Alıntı: eğer herşeyimiz tam sa 2. madde eksik olsa birşey olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Kısa Bir Süre İçin Siteye Kayıt Oldugu Tarihten İtibaren 30 Günlük Süreyi Tamamlamış Olmak Bu Şart Gözardı Edilcektir.. Kurucularımız böyle birşey yazmış konunun altında.
BooB Banned 6 Tem 2011 #117 ---> Moderatör Alımları Başladı o kısa süreyi bana söyleyinde ben o güne kadar kademe aşıyım admin bey amca :Ü
---> Moderatör Alımları Başladı o kısa süreyi bana söyleyinde ben o güne kadar kademe aşıyım admin bey amca :Ü
ParadokS Kayıtlı Üye 6 Tem 2011 #118 ---> Moderatör Alımları Başladı O kısa sürede hakkında bir bilgim yok.. Gerekli şartları taşıyorsanız başvurunuzu yapın kurucularımız ; Özkan Semih ilgilenecektir.
---> Moderatör Alımları Başladı O kısa sürede hakkında bir bilgim yok.. Gerekli şartları taşıyorsanız başvurunuzu yapın kurucularımız ; Özkan Semih ilgilenecektir.
BooB Banned 6 Tem 2011 #119 ---> Moderatör Alımları Başladı tamam yardımın için teşekkür ederim ( sohbete gelirmisin lütfen sana çok sorular sormam gerekte biraz fazla meraklıyım :Ü )
---> Moderatör Alımları Başladı tamam yardımın için teşekkür ederim ( sohbete gelirmisin lütfen sana çok sorular sormam gerekte biraz fazla meraklıyım :Ü )