---> Kurucu öZKAN - ASKER !! allah korusun seni
-oZKan- Ceo Admin 18 Eyl 2009 #82 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! teşekkür ederim arkadaşlar..... sevındım bu guzel yorumlarınıza.. bugun tam 30 gun gectı ve yemın torenım oldu. guzel bırgundu... 25 gun sonra nereye dusecegım bellı olacak ve sızlerle paylasacagım.. en yakın surede yenıden gorusmek uzere hoscakalın
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! teşekkür ederim arkadaşlar..... sevındım bu guzel yorumlarınıza.. bugun tam 30 gun gectı ve yemın torenım oldu. guzel bırgundu... 25 gun sonra nereye dusecegım bellı olacak ve sızlerle paylasacagım.. en yakın surede yenıden gorusmek uzere hoscakalın
gamze Bayan Üye 20 Eyl 2009 #86 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! CiRKiN_KıZ' Alıntı: ben burdurda astegmenim desem ?? Genişletmek için tıkla ... bende orada er im desem ?:67:
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! CiRKiN_KıZ' Alıntı: ben burdurda astegmenim desem ?? Genişletmek için tıkla ... bende orada er im desem ?:67:
elmakurdu Bayan Üye 24 Eyl 2009 #91 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! 423 günü kalmışş Özkan abi hayırllı teskereler
T ThE GaMe Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #92 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! Edit Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Eyl 2009
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 27 Eyl 2009 #93 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! azrail hepsını bı anda yazsana ayrı ayrı yazınca daha mı guzel oluyo allah sevdıklerıne bagıslasın ozkan
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! azrail hepsını bı anda yazsana ayrı ayrı yazınca daha mı guzel oluyo allah sevdıklerıne bagıslasın ozkan
tuubaa Bayan Üye 29 Eyl 2009 #94 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! BayadıR foRuMa giRmediğim için biLmiyordum Allah sağ saLim sevdikLerine aiLene kavustursun inşaallah
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! BayadıR foRuMa giRmediğim için biLmiyordum Allah sağ saLim sevdikLerine aiLene kavustursun inşaallah
sEmih Kayıtlı Üye 2 Eki 2009 #95 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! pretty_miss' Alıntı: sanırım ben bu merveyi biyerden tanıyorum. özkanla bi ilgisi varmıydı önceden? Genişletmek için tıkla ... Valla cok kişiyle alakası oldu hangisini sayalım ?
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! pretty_miss' Alıntı: sanırım ben bu merveyi biyerden tanıyorum. özkanla bi ilgisi varmıydı önceden? Genişletmek için tıkla ... Valla cok kişiyle alakası oldu hangisini sayalım ?
ayda'N Bayan Üye 2 Eki 2009 #97 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! caNım abim !!! hayırLı tezkereLér ! dualarımızdasınn...
G GevreK Kayıtlı Üye 5 Eki 2009 #99 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! bende gabarda yapmıştım askerlik Zordur