---> Kurucu öZKAN - ASKER !! HayirLi TezkereLer AskeR ^^
Terk-i diyar Bayan Üye 17 Ağu 2009 #42 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! hayırLı teskereLer.. ALLAH a emanet oL.. EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER ( :
sleepless Bayan Üye 18 Ağu 2009 #46 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! hayırlı teskereler, Allah'a emanet..
Kasim_55 Banned 19 Ağu 2009 #47 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! Hayırlısıyla bıtırp gel abıcım. Sonra senle de konusurz bırbırmıze askerlık anlatırızz.
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! Hayırlısıyla bıtırp gel abıcım. Sonra senle de konusurz bırbırmıze askerlık anlatırızz.
sedat gündüz Kayıtlı Üye 19 Ağu 2009 #49 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! özkan hayırlı teskereler sana biraz fazla takıyorum ama olsun allaha emanet ol sıkma canını geçiyo be
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! özkan hayırlı teskereler sana biraz fazla takıyorum ama olsun allaha emanet ol sıkma canını geçiyo be
HATTAB Kayıtlı Üye 22 Ağu 2009 #53 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! baktım benim mangada yok... allah yardımcısı olsun
modaezo Bayan Üye 22 Ağu 2009 #54 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! hadi be ne zamn gitti yha haberimiz olmadı işallh gittiği gibi gelir sapa sağlam allaha emanet olsun
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! hadi be ne zamn gitti yha haberimiz olmadı işallh gittiği gibi gelir sapa sağlam allaha emanet olsun
endLesS Webmaster 24 Ağu 2009 #56 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! hayırlı teskereler abıcım yer fark etmez vatanın dogusuda vatan batısıda
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! hayırlı teskereler abıcım yer fark etmez vatanın dogusuda vatan batısıda
~ KeNKs ~ Bayan Üye 4 Eyl 2009 #59 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! yerini bncede sölemyn hayranları basar falan allaha emanet olsun
V vivannia. Kayıtlı Üye 4 Eyl 2009 #60 ---> Kurucu öZKAN - ASKER !! Güle güle git selametle gel özkan abi gerçi ben seni tanımıyorum ama olsun.
---> Kurucu öZKAN - ASKER !! Güle güle git selametle gel özkan abi gerçi ben seni tanımıyorum ama olsun.