Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adi şerefizler ya bu ne yaw insan evladımı bunlar ya bunu yapanların ben sonunun ii olmasını bile dilemiycem yaw bozuk para kadar çocuğun canını nasıl alırlan ağzı dili yok kulağı yok canı nasıl sızlamıştır offf ((
aman yarabbi!! böyLe bişi oLurmu :S ağLıyorum şuan. görmüyormusunuz ya adam orada madeni para koymuş o yavrunun eli ayağı o para kadar biLe değiL. koparmışLar parça parça. Allah inşaLLah onLarın da eLini koLunu böyLe parçaLar da bi daha o haLtı edemezLer
bu bir cinayat bu bi ayıpp.o bebek bile diemirom cünkü daha gelişim safhasında olan bi canlıyı öldürüolar. wahşilik insanlık dısı o parcalar sonra noluo biliomusunuz?tıbbi atık olarak cöpe atılıo.bu insanların yaptıını hayvanlar bile yapmıo onlar bile yawruları ölünce gömüolar.gaddar bi insan olmama karsın bn bile izlerken agladım.nasıl bişeydir bu önlemleri war.almıolar önlemi bebek oluncada aldır gitsin diolar.insan nasıl kıyar ha nasıll kendi yawrusunu öldürür.gercekten acı bişey.